xcounter
Calendar Icon

​Український режисер Макс Балтер зняв короткометражний трилер про самоізоляцію під час пандемії

Cтрічка “Together” розповідає про дівчину, якій під час вимушеної самоізоляції постійно здається, що у квартирі є ще хтось. Фільм вже можна переглянути безкоштовно онлайн.

Режисером і співавтором ідеї фільму став Макс Балтер. Над стрічкою працювала команда з 8 людей, дотримуючись безпечних умов зйомки під час карантину. Головну роль виконала Маруся Іонова, актриса соціального рейв бенду TseSho. Зйомки тривали 16 годин, а знімальним майданчиком була квартира режисера.

“Це історія про нашу психологічну неготовність до карантину. Вона близька мені і багатьом моїм друзям, тож мені захотілося її розповісти тією мовою, якою я володію найкраще – через відео. Сценарій написав Богдан Соломаха. Коли я його прочитав, то одразу зрозумів, що знаю, як зняти це кіно у рамках обмежених умов і бюджету.

Карантин став викликом для багатьох людей в індустрії, бо ми втратили можливість нормально працювати. У мене були дні, коли не хотілося взагалі нічого робити, тож фільм став для мене порятунком. Створювати кіно власними силами цікаво і складно, бо треба виконувати одразу кілька ролей на майданчику. Наприклад, я був режисером, продюсером, переписував сценарій під час репетиції, виконував роботу кастинг директора та стиліста, переносив освітлення і реквізит по квартирі під час зйомок.

Я зрозумів, що хочу знімати фільми. Вже планую кілька зйомок короткометражок цього року. Мені дуже хочеться, щоб українське незалежне кіно розвивалося. І я обов’язково стану частиною цього процесу”, – розповідає Макс Балтер.

Фільм “Together” став другою режисерською кінороботою Макса. У 2018 році його короткометражний фільм про булінг “Riposte” увійшов до фіналу у номінації “Best Visual Effects” одного з найбільших у світі фестивалів короткого метру My RØDE Reel. В ролі режисера Макс найчастіше знімає рекламу, а серед його продюсерських робіт є багато кліпів-мільйонників.

TOGETHER: Short Film from Max Balter on Vimeo.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини