xcounter
Calendar Icon

Розвиток громадянського суспільства з платформою «Engage»

28.10.2020 12:17 (Оновлено 28.10.2020 в 12:19)

Громадянське суспільство - це сукупність недержавних організацій, які представляють волю та інтереси громадян. Це поняття також відоме, як “третій сектор”, тобто той, що є поза приватною сферою та сім'єю, однак не являє собою професійну діяльність людигни, а функціонує паралельно з державою та бізнесом. Елементами громадянського суспільства виступають різні об'єднання, які пов'язані спільними інтересами та захопленнями, такі як спортивні, професійні, творчі. Чудово, якщо громадянське суспільство стосується всіх сфер людського життя. Адже саме активні та незалежні люди можуть привностити зміни на краще. І особливо такі якості потрібні для контролю та змін на рівні держави.

Відома програма «Engage» сприяє залученню в свою діяльність більше організацій для того, щоб долучені осередки допомогли зменшити та викорінити корупцію. Громадянське суспільство, яке є однією зі складових демократичного суспільства, розширює знання людей інтереси яких пов'язаниі з державними питаннями, адже проблемою багатьох українців є необізнаність в процесі урядування. Атрибутами громадянського суспільства являються такі складові:

  • наявність засобів комунікації для правильного формування громадської думки;
  • громадське життя людей, які захищені Конституцією України;
  • кооперація людей для взаємодовіри та успішного розвитку країни.

Ці складові допомагають громадянському суспільству бути автомною часткою відкритої складної організації.

Громадянське суспільство має такі принципи:

  • власна свобода;
  • суворе дотримання для всіх державних законів ;
  • верховенство права, як основний інститут суспільного життя;
  • прозорість та поділ влади на законодавчу, виконавчу та судову.

Функції громадянського суспільства - це самоорганізація громадян для суспільних вправ; соціальний та інформаційний засіб для загального блага держави.

Програма “Долучайся” закликає всіх громадян, зокрема представників вразливих груп, для покращення та розквіту суверенної держави.

Головною метою громадянського суспільства є спонукати державу бути справедливим, ефективним та прозорим інститутом підпорядкованим народу. Кожен громадянин, який є невід'ємною частиною держави,повинен усвідомити свою безпосередню причетність до України та сприяти всебічному розвитку з погляду духовного, економічного та політичного.

Дотримуючись всіх принципів та складових атрибутів держави, громадянське суспільство закликає інститути об'єднатися для посилення, розбудови, розвитку та прозорості суверенної та незалежної країни.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини