xcounter
Calendar Icon

Ше.Fest завітав до Одеси

У рамках проєкту "Ше.Fest мандрує країною" відбулася чергова фестивальна подія в Одесі. Глядачі змогли познайомитися з сучасним інтерпретуванням постаті Шевченка на двох локаціях — театральній та музичній.

Головними гостями заходу став український вокальний дует народних артисток України "ТЕЛЬНЮК: Сестри" із шевченківською програмою “ТЕЛЬНЮК: Наш Шевченко”.

Сестри Тельнюк3.jpg

Разом із ними на музичній сцені літньому театрі “GorSad” свою творчість презентував одеський гурт “Колір”.

Гурт Колір.jpg

В Одеському театрі юного глядача ім. Юрія Олеші відбулася перформативна читка п'єси Ольги Анненко "Шевченко. Остання любов" про історію стосунків Тараса Шевченка і Марка Вовчка. Протягом нашого мандрівного проєкту глядачі різних міст мали змогу спостерігати за поступовим народження вистави, написаної спеціально для Ше.Fest’у. В Ірпені відбулася перша відкрита читка п'єси, у Броварях — друга. Тепер же актори Остап Дзядек (роль Тараса Шевченка) та Меланія Волотовська (роль Марка Вовчка) вперше працювали з декораціями, освітленням та звуком.

Вистава.jpg

Підготовка вистави перебуває на завершальній стадії, а її прем'єра відбудеться зовсім скоро — під час фестивалю в Моринцях (21-22 серпня). Передпрем'єрний показ ви зможете побачити у Первомайську Миколаївської області, куди "Ше.Fest мандрує країною" їде просто зараз, а сама подія запланована на 10 серпня.

Нагадаємо, що проєкт "Ше.Fest мандрує країною" відбувається напередодні всеукраїнського фестивалю Ше.Fest, який стартує на батьківщині Тараса Шевченка, у Моринцях, 21-22 серпня. Мандрівний фестиваль вже завітав до Ірпеня, Броварів та Одеси, а тепер наближається до своєї фінальної точки — Первомайська.

Запрошуємо вас на заходи у Первомайську, а в серпні – гайда на Черкащину, де на вас чекатиме дводенний фестиваль з багатьма унікальними локаціями.

Події відбуваються за підтримки Українського культурного фонду. Організатори – ВГО “Молодий Народний Рух”. Партнер проєкту – Благодійний фонд "МХП-Громаді".

Вхід вільний!

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини