xcounter
Calendar Icon

Яким є найзручніший спосіб зробити пожертвування

11.09.2022 11:39 (Оновлено 11.09.2022 в 11:39)

Нині волонтерство займає чільне місце в житті кожної людини. В основному це пов'язано з подіями, які відбуваються в нашій країні останнім часом. Проте волонтерство стало звичною справою. Великі потреби у пожертвуванні на дитячі будинки, на забезпечення безпритульних тварин, за якими треба доглядати і годувати їх.

Маса людей не проти робити пожертви, але мають бути впевнені, що кошти, якими вони жертвують неодмінно потрапляють в потрібне місце, а не допомагають збагатити кишені шахраїв.

Обирайте перевірені платіжні системи

Визначившись з сумою і призначенням благочинності люди дедалі частіше задумуються над тим, як організувати збір коштів . Адже є вимоги, щоб платіжна система була надійною, а сума переказу потрапила за призначенням, для того щоб усе було чесно і прозоро, варто звернутись до Fondy.ua, де сотні переказів знайшли тих, хто ії дійсно потребує.

Однією з перевірених платіжних систем, які доволі часто обирають волонтери являється система Fondy, яка зарекомендувала себе на фінансовому ринку як перевірена надійна точка доставки фінансів.

Гроші можуть бути передані з будь-якою метою, тобто не має значення те, куди адресовану гроші, а має значення те, що гроші дійсно потрапляють за призначенням.

Куди можна перерахувати кошти через Fondy?

Людина, яка жертвує певною сумою сама обирає призначення платежу - це можуть бути Червоний хрест, гуманітарна допомога, допомога на ЗСУ, збір та пожертвування коштів на лікування, будинки престарілих осіб. Людина, яка вирішила зробити добру справу неодмінно обере перевірену платіжну систему, яка має сотні позитивних відгуків.

Переваги Fondy:

  • швидка процедура підключення;
  • велика кількість валют світу;
  • можливість переказувати кошти як регулярно, так і одноразово;
  • прийом платежів через електронні гаманці та банківські карти;
  • вигідні тарифи;
  • цілодобова робота сервісу;
  • система працює злагоджено та безперебійно;
  • безкоштовна та швидка реєстрація;
  • адаптивна платіжна система
  • послуга доступна на 14 мовах, що дозволяє обрати ту, яку розумієш.

Для максимального результату та особистої зручності кожен охочий може створити платіжне посилання, це дає змогу отримувати грошові перекази не маючи власного сайту, але легко та зручно розповсюджувати посилання в зручні месенджери.

З платіжною системою Fondy здійснювати перекази легко та зручно.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини