xcounter
Calendar Icon

Настільні лампи на струбцині - найкраще рішення для освітлення робочого місця

26.10.2022 23:24 (Оновлено 26.10.2022 в 23:25)

Головним завданням робочого світильника є створення максимально якісного освітлення робочого місця. З таким завданням на всі 100 відсотків подолає настільна лампа на струбцині.

Настольная лампа на струбцине на рабочем столе

У чому полягає особливість настільної лампи на струбцині? За способом встановлення настільні лампи поділяються на моделі, які встановлюють на стільницю та моделі з кріпленням на край столу. У другому випадку струбцина якраз і служить для кріплення лампи саме на краю стільниці. Таке кріплення забезпечує надійну фіксацію лампи на столі та ідеально підходить для дитячих кімнат та кабінетів.

Кріплення на струбцині є затискним пристроєм, який складається з основи і рухомого елемента, що дає можливість регулювати силу стиснення і фіксувати лампу на поверхнях різної товщини.

Порада!

Настільну лампу на струбцині можна закріпити не тільки на столі, а й на полиці біля столу або на бічній стороні стелажа. Тому лампи з кріпленням на струбцині стануть чудовим рішенням для невеликої робочої зони.

За типом джерела світла настільні лампи на струбцині, як і більшість настільних ламп в основному представлені з двома типами лампочок - світлодіодними та лампами розжарювання. Лампа розжарювання дає близьке до природного світло, але при цьому вона недовговічна, сильно нагрівається, що при необережному поводженні з приладом може спричинити опіки та травми, а також багато споживає електроенергії. Світлодіодна лампа в цьому відношенні найпрактичніша та найбезпечніша. Вона забезпечує високу якість свічення, яка приємна і комфортна для очей і при цьому вона служить набагато довше, зовсім не гріється при тривалій роботі та споживає мінімум електроенергії.

Як правильно вибрати

  • Перед покупкою настільної лампи на струбцині для початку визначтеся з місцем для встановлення - на столі, полиці, стелажі або підвіконні.
  • Також слід виміряти відстань від місця, де буде стояти лампа до розетки. Це допоможе вибрати потрібну довжину шнура.
  • Подивіться тип та потужність лампочки, яка вбудована або може бути встановлена в лампу. Це визначить чи буде достатньо світла для максимального освітлення поверхні робочої зони.
  • При виборі плафона зверніть увагу, щоб він концентрував світловий потік, не розсіюючи промені на всі боки.
  • Краще купити настільну лампу на струбцині невеликих габаритів, тоді вона не заважатиме і гармонійно впишеться в інтер'єр будь-якого приміщення.

Цікавий момент!

Крім свого основного завдання з освітлення робочого місця, настільна лампа на струбцині може застосовуватися як неординарний декор у передпокої.

ПІДСУМОК

Настільна лампа на струбцині створить комфортне освітлення робочого місця, якісно висвітлить робочу поверхню та зніме навантаження з очей при тривалій роботі. Можливість змінювати кут освітлення при точкових видах робіт зробить її незамінним помічником ювелірів та майстрів з ремонту годинників та дрібної техніки.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини