xcounter
Calendar Icon

888poker – огляд кеш та МТТ пропозицій руму

04.11.2022 14:50 (Оновлено 04.11.2022 в 14:51)

Кеш та турніри – перед початківцем в покері часто стоїть вибір, у що грати. Для цього потрібно, щоб в покер-румі як мінімум був високий трафік за кеш-столами і в МТТ-турнірах.

888poker – cаме такий рум, в якому можна знайти гру однаково, як в кеші, так і в турнірах. Детальніше з оглядом “вісімок” можна ознайомитись по посиланню: https://cardmates.ua/888poker.

Амбасадорами покер 888 були такі відомі покеристи, як Домінік Ніцше, Мартін Якобсон, Кріс Мурман та інші. Всі вони плідно працювали для того, щоб вивести “вісімки” в топ покерних кімнат. Що і сталося, а тепер перейдемо до краткого огляду 888 покер, а особливу увагу приділимо кеш та мтт пропозиціям.

Аналіз cash-пропозицій на 888 poker

Покер-рум вісімок дещо обмежений в виборі видів покеру, тому що зіграти можна лише в безлімітний холдем, лімітний, Омаху та Омаху Хай-Лоу. Це достатньо дивно, так як інші руми додають можливості зіграти в різноманітні види покеру, а на “вісімках” лише класичні. Але, якщо гравець новачок – йому буде достатньо і цих дисциплін.

Також доступні формати 6-макс і 9-макс та наступні типи ігр: звичайні, Snap, Push or Fold. За снеп-столами можна зіграти в швидкий холдем: після фолду система перміщає гравця за новий стіл і автоматично починається нова роздача. В форматі пуш-ор-фолд у учасників є лише дві опції: або піти в олл-ін, або скинути карти. Це додає грі динаміки і екшну.

Кешовики можуть приєднатися до різноманітних лімітів: від NL2 до NL5K. Максимально можна відкрити одночасно до шести столів. Найбільш популярною дисципліною являється Холдем (столи фулл-рінг, а також 6-макс). Зручний пошук дозволяє обрати тип гри, кількість гравців, та блайнди:

Аналіз МТТ-пропозицій для 888покер

В покер-румі 888poker достатньо МТТ-пропозицій як для новачків, так і для регулярів. Можна виділити декілька найбільш популярних івентів

  • The Big Shot: флагманський турнір ‘вісімок”. Бай-ін складає 2 100$, а гарантія 12 000$.
  • The Rumble: щоденні турніри, які проходять в форматі прогресивного нокауту. За вибивання суперників гравці отримують баунті і його розмір зростає. Чим ближче до фіналу – тим більші призові.
  • The Dash: івенти турбо-формату, в яких блайнди зростають дуже швидко і через це гра достатньо динамічна.
  • The Voyage: турніри діпстек-формату з великим стартовим стеком порівняно з блайндами.
  • The Mayhem: турніри зі столами на максим 6 гравців (6-макс).
  • The Classic: класичні турніри фрізаут формату. Тобто в учасників немає можливості зробити ребай або ре-ентрі.

Гравці 888 можуть прийняти участь в івентах, що відповідають їх рівню гри та банкролу. Також можна відібратися за допомогою степ-сателів з бай-іном від декілька центів.

Переваги та недоліки 888 покер

В покер-рума 888 є свої плюси та мінуси. Розпочнемо з переваг:

  • Бонуси та акції

Нових гравців відразу після реєстрації очікують два вигідних бонуси: бездепозитний 88$ та 100% бонус на перший депозит. Такого великого бездепу не пропонує жоден покер-рум, окрім 888 покер. Умови відіграшу бонусу на перший депозит також нескладні і реальні для виконання. Єдина умова: потрібно грати в покер на реальні гроші.

  • Фріроли

В лобі руму велика кількість фріролів, в які можуть зіграти всі бажаючі. Для реєстрації в більшості безкоштовних турнірів достатньо лише ввести пароль, який публікують у відкритому доступі приблизно за годину до старту події. Знайти його можна на тематичних покерних сайтах.

  • Дозвіл на використання софту

888 не забороняють використовувати такий допоміжний софт, як Holdem Manager, Poker Tracker та 888caption. Це дозволяє якісно аналізувати зіграні роздачі та систематизувати зібрану інформацію на суперників.

  • Слабке поле

На вісімках достатньо слабке поле гравців, яке складається здебільшого з любителів. В основному їх приваблює бездепозитний бонус, через який кожен день в румі з’являються нові гравці.

  • Простота в роботі з фінансами

Как на 888 покер працює дуже просто. Депозит та виведення коштів не займає багато часу та здійснюється популярними платіжними системами. Головне: верифікувати акаунт та не порушувати правил руму.

Єдиним недоліком 888 являється служба підтримки. Стосовно кваліфікації працівників сапорту питань немає, але з швидкістю є проблеми. Відповідь на запит можна очікувати декілька днів, а це дуже довго для такого відомого бренду як вісімки.

Висновки

888 є гідним вибором як для рекреаційних гравців, так і для регулярів. Якісний софт та функціонал продуманий до дрібниць. Дуже багато фріролів, акцій, у турнірів високі гарантії та великі призові фонди.

В цілому, покер 888 привабливий рум для багатьох гравців, що підтверджує високий трафік. Для повноти картини можна ознайомитися з відгуками, які залишають гравці на покерних сайтах до цього покер-руму.

Джерело: https://cardmates.ua/

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини