888poker – огляд кеш та МТТ пропозицій руму

04.11.2022 в 14:50 | Игорь Блохин, джерело: «Facenews»

Кеш та турніри – перед початківцем в покері часто стоїть вибір, у що грати. Для цього потрібно, щоб в покер-румі як мінімум був високий трафік за кеш-столами і в МТТ-турнірах.

888poker – cаме такий рум, в якому можна знайти гру однаково, як в кеші, так і в турнірах. Детальніше з оглядом “вісімок” можна ознайомитись по посиланню: https://cardmates.ua/888poker.

Амбасадорами покер 888 були такі відомі покеристи, як Домінік Ніцше, Мартін Якобсон, Кріс Мурман та інші. Всі вони плідно працювали для того, щоб вивести “вісімки” в топ покерних кімнат. Що і сталося, а тепер перейдемо до краткого огляду 888 покер, а особливу увагу приділимо кеш та мтт пропозиціям.

Аналіз cash-пропозицій на 888 poker

Покер-рум вісімок дещо обмежений в виборі видів покеру, тому що зіграти можна лише в безлімітний холдем, лімітний, Омаху та Омаху Хай-Лоу. Це достатньо дивно, так як інші руми додають можливості зіграти в різноманітні види покеру, а на “вісімках” лише класичні. Але, якщо гравець новачок – йому буде достатньо і цих дисциплін.

Також доступні формати 6-макс і 9-макс та наступні типи ігр: звичайні, Snap, Push or Fold. За снеп-столами можна зіграти в швидкий холдем: після фолду система перміщає гравця за новий стіл і автоматично починається нова роздача. В форматі пуш-ор-фолд у учасників є лише дві опції: або піти в олл-ін, або скинути карти. Це додає грі динаміки і екшну.

Кешовики можуть приєднатися до різноманітних лімітів: від NL2 до NL5K. Максимально можна відкрити одночасно до шести столів. Найбільш популярною дисципліною являється Холдем (столи фулл-рінг, а також 6-макс). Зручний пошук дозволяє обрати тип гри, кількість гравців, та блайнди:

Аналіз МТТ-пропозицій для 888покер

В покер-румі 888poker достатньо МТТ-пропозицій як для новачків, так і для регулярів. Можна виділити декілька найбільш популярних івентів

Гравці 888 можуть прийняти участь в івентах, що відповідають їх рівню гри та банкролу. Також можна відібратися за допомогою степ-сателів з бай-іном від декілька центів.

Переваги та недоліки 888 покер

В покер-рума 888 є свої плюси та мінуси. Розпочнемо з переваг:

Нових гравців відразу після реєстрації очікують два вигідних бонуси: бездепозитний 88$ та 100% бонус на перший депозит. Такого великого бездепу не пропонує жоден покер-рум, окрім 888 покер. Умови відіграшу бонусу на перший депозит також нескладні і реальні для виконання. Єдина умова: потрібно грати в покер на реальні гроші.

В лобі руму велика кількість фріролів, в які можуть зіграти всі бажаючі. Для реєстрації в більшості безкоштовних турнірів достатньо лише ввести пароль, який публікують у відкритому доступі приблизно за годину до старту події. Знайти його можна на тематичних покерних сайтах.

888 не забороняють використовувати такий допоміжний софт, як Holdem Manager, Poker Tracker та 888caption. Це дозволяє якісно аналізувати зіграні роздачі та систематизувати зібрану інформацію на суперників.

На вісімках достатньо слабке поле гравців, яке складається здебільшого з любителів. В основному їх приваблює бездепозитний бонус, через який кожен день в румі з’являються нові гравці.

Как на 888 покер працює дуже просто. Депозит та виведення коштів не займає багато часу та здійснюється популярними платіжними системами. Головне: верифікувати акаунт та не порушувати правил руму.

Єдиним недоліком 888 являється служба підтримки. Стосовно кваліфікації працівників сапорту питань немає, але з швидкістю є проблеми. Відповідь на запит можна очікувати декілька днів, а це дуже довго для такого відомого бренду як вісімки.

Висновки

888 є гідним вибором як для рекреаційних гравців, так і для регулярів. Якісний софт та функціонал продуманий до дрібниць. Дуже багато фріролів, акцій, у турнірів високі гарантії та великі призові фонди.

В цілому, покер 888 привабливий рум для багатьох гравців, що підтверджує високий трафік. Для повноти картини можна ознайомитися з відгуками, які залишають гравці на покерних сайтах до цього покер-руму.

Джерело: https://cardmates.ua/

Читайте FaceNews в Google Новости

Популярные видео на YouTUBE

В Києві муніципали запобігли самогубству 30-річної жінки (відео)
БМП Bradley "розмазала" ворожу техніку (відео)
Яскравий спалах освітив нічне небо в Україні (відео)
У Києві на Хрещатику сталася масова бійка (відео)
Бійці "Помсти" знищили кросові мотоцикли окупантів (відео)
Окупант палкою "стріляв" по українському дрону (відео)
"Айдар" взяв у полон групу окупантів біля Часового Яру (відео)
У Рубіжному зробили туалет із російських ящиків для снарядів (відео)
Все видео

Лента новостей

Валютна лібералізація: НБУ оголосив найбільші пом'якшення для бізнесу
🕑 1 годину 12 хвилин тому
Ухилянт пред'явив на кордоні довідку ВЛК із майбутньою датою (фото)
🕑 14 годин 12 хвилин тому
Прикордонники завадили вивезти скрипку Страдіварі за кордон (фото)
🕑 17 годин 12 хвилин тому
Поліція розслідує завищені зарплати та премії чиновників Ірпінської міської ради
🕑 22 години 12 хвилин тому
В окупованому Криму поїзд розчавив "шістку" ВАЗ (фото)
🕑 вчора
РФ має "трирівневий" план дестабілізації України - генерал Скібіцький
🕑 вчора
ЗСУ не мають тилових смуг оборони перед наступом Росії, — The Associated Press
🕑 вчора
Комунальники в Києві підозрюються в розкраданні 10 млн на ремонті доріг (відео, фото)
🕑 вчора
Кулеба заявив США: "Шукайте проблему зі свого боку, а не з боку України"
🕑 вчора
Мільйон гривень віддала одеситка шахраю псевдоволонтеру (фото)
🕑 вчора
Зарубав і хотів спалити тіло матері чоловік на Житомирщині (відео)
🕑 вчора
"Я занадто довго в цьому виді спорту": Ломаченко може завершити боксерську кар'єру (відео)
🕑 позавчора
Чиновник Деснянської РДА Києва "погорів" на хабарі (фото)
🕑 позавчора
Позбавляємося каламутності води в басейні з коагулянтами AquaDoctor
🕑 позавчора
"Батя, я стараюсь": маріупольський опір отруїв алкоголем на смерть окупантів (фото)
🕑 позавчора
Все новости