xcounter
Calendar Icon

Аранжування музики на замовлення від LANET PRODUCTION

Аранжування мелодії — складний, багатокомпонентний процес. По суті, аранжування є упорядкуванням музики, а робота аранжувальника чимось схожа на роботу флориста. Як майстерний флорист збирає з різних квітів чарівний букет, так і аранжувальник із різних звуків збирає незабутню мелодію. На перший погляд, нічого складного, але насправді це вкрай кропіткий процес, який під силу далеко не всім фахівцям.

Як відбувається аранжування музики у студії

Важко уявити сучасний світ музики без аранжування на замовлення. Саме вона підкреслює унікальність виконавця, надає його трекам те саме «фірмове» звучання, завдяки якому ми дізнаємося співака з перших нот. Тому вкрай важливо звернутися до професійної студії звукозапису, де здійснюють запис аранжування найвищої якості.

Після звернення до студії саунд-дизайну, на вашу мінусівку чекають такі етапи аранжування треку:

  1. Інструментальне аранжування. Передбачає роботу з нотами, акордами, мелодією, визначення того, які інструменти несуть мелодію та гармонію.
  2. Структурне аранжування. До нього належать загальна структура музики, звучання, переходи.
  3. Просторове аранжування. Крайній етап, що включає фінальні доопрацювання, зокрема перевірку розташування елементів у треку для створення зв'язного міксу та роботу з гучністю.

У результаті, якщо ви звернулися за створенням аранжування до грамотного продюсера, ви отримаєте незабутню та «покращену» мелодію. Адже кожен грамотний продюсер знає, що головна мета аранжування пісні не в тому, щоб змінити її до невпізнання, а покращити так, щоб вона торкнулася сердець слухачів і нікого не залишила байдужим.

Професійне аранжування від LANET PRODUCTION

Студія LANET PRODUCTION надає широкий спектр послуг аудіовиробництва, зокрема послуги аранжувальника. У нашому розпорядженні власна студія звукозапису, тому ми здатні швидко та якісно розв’язати будь-яку музичну задачу.

Але наше головне надбання — це люди. Музичні продюсери, аранжувальники та звукорежисери, які є не просто професіоналами, а насправді живуть музикою і з максимальним ентузіазмом підходять до будь-якого завдання. Вони знайомі з музичною теорією, розбираються в специфіці звучання інструментів, а також мають неймовірну творчу фантазію та вміння імпровізувати.

Аранжування пісні на замовлення в нашій студії відбувається так:

  • особиста зустріч клієнта з аранжувальником, де детально обговорюються всі побажання замовника;
  • вибір відповідних музичних інструментів та виконавців;
  • безпосередній запис та накопичення музичних партій;
  • первинне зведення;
  • внесення правок від замовника та чистове зведення;
  • мастеринг та фінальна підготовка треку.

Остаточна вартість аранжування залежить від складності та обсягу робіт, тому без попереднього обговорення складно назвати фінальний цінник. Точну вартість та деталі співробітництва ви зможете дізнатися, звернувшись за контактами, вказаними нижче:

м. Київ, просп. Перемоги, 107

[email protected]

+380930902782

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини