xcounter
Calendar Icon

400 000 грн на обладнання бомбосховища та пальне: Netpeak Group та «Моє Місто» підтримали «Фундацію Промприладу»

11.01.2023 23:24 (Оновлено 11.01.2023 в 23:25)

IT-індустрія є однією з рушійних сил в підтримці економічного фронту. Так, група українських IT-компаній Netpeak Group та акселератор громадських проєктів «Моє Місто» об’єднали зусилля і підтримали Фундацію Промприладу, яка є частиною проєкту «Промприлад.Реновація», надавши 400 000 грн. Це перший проєкт гуманітарного напрямку, котрий отримав підтримку в рамках програми «Разом – більше».

З початком повномасштабної війни група українських IT-компаній Netpeak Group сконцентрувала свої сили на 4 фронтах роботи: економічному, інформаційному, гуманітарному та мілітарному.

Відтак, Netpeak Group спільно з акселератором проєктів «Моє Місто» запустили програму «Разом — більше» з метою щомісяця підтримувати певний фонд коштами та розповідати про людей, які дбають про діяльність цього фонду. За два місяці дії програми вже була надана фінансова підтримка у розмірі 400 000 грн кожному з трьох фондів: «Землячки», «Госпітальєри» та БФ Сергія Притули.

Оскільки багатьох українців спіткає важка зима, Netpeak Group та «Моє Місто» приділяють увагу саме гуманітарним ініціативам для того, аби надалі підтримувати економіку країни.

«Промприлад.Реновація» — це інноваційний центр, локалізований на території ревіталізованого заводу Промприлад в Івано-Франківську. Він являє собою ідею перезавантаження, створення майданчика для комунікації, поширення знань, співпраці державного сектору, громадськості та бізнесу. Даний проєкт працює на перетині чотирьох напрямків розвитку регіону: нової економіки та урбаністики, сучасного мистецтва та освіти.

«Ми обрали дану ініціативу, тому що бачимо у ній великий потенціал для розвитку на території всієї України. Відкриття таких інноваційних центрів хоча б у кожному великому місті — це значний вклад в розвиток регіону та його населення», — говорить засновник групи компаній Netpeak Group Артем Бородатюк.

Передані кошти будуть спрямовані на придбання пального для генераторів, щоб забезпечити можливість працювати командам, які вимушено релокувалися до Івано-Франківська від початку повномасштабної агресії. А також частина коштів буде спрямована на оновлення приміщення бомбосховища, щоб подбати про безпеку людей, які перебувають на території центру.

«Ми дуже радіємо цій співпраці та відкритості Netpeak Group до таких ініціатив. Для нас цінно, що український бізнес в такий непростий період надалі підтримує локальні проєкти, які дають можливість українцям працювати і підтримувати економічний фронт», — говорить СЕО «Промприлад.Реновація» Юрій Філюк

В часи війни Фундація Промприладу стала точкою опори для людей, які хочуть продовжувати працювати та відбудовувати економіку України. У просторах «Промприладу» зараз працює понад 300 людей.

Netpeak Group та «Моє Місто» відкриті до підтримки амбіційних соціальних ініціатив, котрі мають на меті нести реальні зміни. Подати проєкт на акселератор та отримати ресурсну підтримку можна за посиланням.

«Моє Місто — це частина Netpeak Group, акселератор громадських проєктів №1 в Україні. За 7 років доброчинцями зібрано більше 13,1 млн грн на реалізацію 146 успішних громадських проєктів із сфер інклюзії, екології, урбаністики, культури, допомоги тваринам, мілітарі тощо, а спільнота нараховує вже 14 793 користувачів.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини