xcounter
Calendar Icon

Жінки Скрябіна Ексклюзив Суханова від доньки Кузьми

27.01.2023 14:06 (Оновлено 27.01.2023 в 14:06)

«Я відчувала завжди, що мені мало часу проведеного з татом!»

Донька Скрябіна Марія-Барбара дала перше велике відверте інтерв’ю Олексію Суханову напередодні 8 річниці смерті батька. Донька Кузьми показала, де і ким вона працює, а також розповіла, чому не прийняла запрошення від фанатів і друзів тата виїхати за кордон після 24 лютого.

«Я кожен день чекала, щоб повернутися додому до Києва. Лише тут я відчуваю себе вдома. Я не хотіла виїжджати з України взагалі нікуди, хоча пропонували багато куди, і в Америку, і в Європу. Тато був дуже принциповим в питаннях роботи і патріотизму. Ми з татом у цьому схожі. Зараз він би теж нізащо не виїхав би з країни, навіть якби він міг. Ніяке волонтерство за кордоном, він би допомагав військовим тут, на передовій"

А також Марія-Барбара показала Суханову улюблене кафе, куди її в дитинстві водив тато і розказала, що сталося з Андрієм у 2014 році.

«Коли тато вперше з’їздив на Донбас, його дуже війна змінила. Після того, як він повернувся звідти, він був, як в депресії, постійно говорив на цю тему, постійно казав, як це несправедливо, як воно йому болить, що він не може з цим жити. Він постійно шукав, як допомогти хлопцяв воєнним, людям»

А дружина Скрябіна Світлана вперше після повномаштабного вторгнення розповіла Олексію Суханову, як просила Андрія дати їй сили пережити вторгнення окупантів.

«Перші два дні, коли почалася війна, на цвинтарі було пусто, нікого і це дуже добре. Я була в розпачі, у мене була така сильна туга, що коли я прийшла, я стала біля цього мармуру холодного і сказала: Андрію, дай нам сили це пережити, дай нам мудрості і терпіння. Я далеко не з плаксивих, але в перший раз за життя проплакала безупину 40 хвилин... Але коли я пішла звідти, я чітко розуміла, що я роблю і що наша сім'я робить»

Мама Андрія Ольга Михайлівна показала Суханову підвал, де вся родина Андрія ховалася у перший місяць війни, коли бомбили Яворівський полігон. У той момент родина постійно згадувала слова Кузьми, що війна - це найгірший винахід людства.

Яким бачили Кузьму його найголовніші жінки і яким він був для них? Найвідвертіше інтерв’ю родини Скрябіна напередодні річниці загибелі Андрія дивіться на YouTube каналі «Говорить Суханов». У разі публікації будемо вдячні за посилання.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини