xcounter
Calendar Icon

Іноземний меценат анонсує початок жорсткої боротьби з торгівлею психоактивними препаратами на всій території

20.02.2023 09:16 (Оновлено 20.02.2023 в 09:51)

Беспрецедентна всеукраїнська акція! Іноземний меценат анонсує початок жорсткої боротьби з торгівлею психоактивними препаратами на всій території. Про свої наміри він вже заявив на багатьох інформаційних майданчиках по всій країні. Платити за затримання росповсюджувачів і виробників заборонених речовин він буде готівкою і без затримок.

Сотні та тисячі доларів за те, щоби впіймати торгівців забороненими речовинами пропонує анонімний меценат із Мексики.

Великі суми за кожного «продавця сметрі» отримає кожен, хто зможе піймати розповсюджувача, «закладчика» або ж здати нарколабораторію, яка діє на території України. Таку акцію оголосила громадська організація під проводом благодійника з Мексики, який поки що воліє залишитися в тіні. Справжнє полювання на тих, хто наживається на людях, залежних від препаратів, відкривають по всій Україні. Представники громадської організації готові платити готівкою за те, щоби знищити цей нелегальний бізнес в Україні.

Хто цей анонімний спонсор і коли почнеться активна фаза акції проти торгівців, а також – чому меценат виріщив боротися з нелегальним бізнесом саме на території України, - знає блогер і журналіст Стас Домбровський. Він і сам – колишній наркозалежний. І вже брав інтерв’ю в ініціатора проекта. А в наступному інтерв’ю – з’ясує всі подробиці про цей новий рух. Але вже відомі розцінки. За одного торгівця меценат обіцяє 1 тисячу доларів, за «закладчика» - так само 1 тисячу доларів, за торгівця, якого піймають в зоні бойових дій – 3 тисячі доларів, а за викриття нарколабораторії – 25 тисяч доларів.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини