xcounter
Calendar Icon

Чому творчість важлива?

03.10.2023 18:39 (Оновлено 03.10.2023 в 18:40)

Творчість традиційно є важливою складовою нашого життя. Заняття творчістю дає змогу відчути себе творцем. Займаючись творчістю можна отримати задоволення як від результату своєї діяльності, так і від творчого процесу. Творчість важлива для людини, бо вона задовольняє естетичні та емоційні потреби.

куди піти в Києві

Для того, щоб творчість дійсно була радістю, важливо знайти гарну локацію та якісні матеріали. Знайти таке місце можна в Києві. Тож обирайте куди піти в Києві та завітайте в арт-студію «Ліхтарик», щоб відвідати цікаві, затишні і творчі майстер-класи. Понад тисячу відгуків про майстер-класи студії в Гугл самі за себе говорять про атмосферу та якість воркшопів.

Арт-студія «Ліхтарик»

Арт-студія «Ліхтарик» пропонує наступні майстер-класи, варто відвідати:

  • Гончарний майстер-клас і зробити собі горнятко для кави;
  • Олійний живопис та намалювати картину мрії;
  • Флюїд арт і створити інтер’єрну абстрактну картину для домашнього затишку;
  • Живопис вином разом з подругами і зробити собі незабутній дівич вечір;
  • Живопис на воді ебру та відчути магію східного живопису;
  • Мозаїку та познайомитись з древнім способом декорування навколишнього простору;
  • Розпис еко сумок та вибійка на шоперах та створити унікальні речі в своєму гардеробі
  • Петриківський та Самчиківський розпис та познайомитись з традиційними декоративно-ужитковими розписами з різних регіонів України;
  • Свічкарство і зробити свої катані медові свічки та дізнатись про їх роль в українській обрядовості.

На ці та інші майстер-класи студії можна придбати подарункові сертифікати. Вони діють пів року тому, можна підібрати зручний час для відвідування творчого заняття. На майстер-класі учасників чекають якісні матеріали від українських виробників, цікаві розповіді про мистецтво і покроковий супровід в роботі з тією чи іншою технікою, задля досягнення гарного результату за одне заняття.

Творчі майстер-класи стають прекрасним доповненням до свят, таких як дні народження, ювілеї, дівич вечори та інші. Майстри студії приїздять на вашу локацію з усіма необхідними матеріалами і створюють святкову та творчу атмосферу для всіх учасників свята. Найпопулярніші майстер-класи на свята: розпис еко сумок або вибійка, кавовий живопис та живопис вином, скетчінг, Петриківський розпис.

Додавайте в своє життя творчість, здійснюйте мрії та пробуйте себе в нових видах творчості. А арт-студія «Ліхтарик» радо вам в цьому допоможе.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини