xcounter
Calendar Icon

Які чоловічі патріотичні футболки актуальні цьогоріч?

Одяг з патріотичним принтом — це не просто вбрання. Це — можливість підкреслити любов до Батьківщини, відчути себе важливою частиною української спільноти. Саме тому, чоловічі футболки з українською символікою не втрачають актуальності. У сезоні 2023-2024 перевага надається натуральним матеріалам, унікальним дизайнерським принтам та стриманості у колірній гамі. Та головне — патріотичному одягу від українських брендів, які не лише створюють стильне вбрання, а й підтримують Армію.

Трендові дизайни патріотичних футболок

Якщо минулого року актуальними були яскраві футболки з патріотичними написами та відомим усім гаслом про корабель, то цьогоріч тренди більш стримані. Так, в колекції українського бренду Авіація Галичини на вас чекають футболки, присвячені Українським повітряним силам, SU-27, поліській бригаді авіації “Лісові брати”...цей список можна продовжувати дуже довго. Кожна футболка — небанальна. А дизайн — розроблений брендом власноруч, а не скопійований в інших.

Ще один цьогорічний тренд — це створення чоловічих патріотичних футболок, які легко комбінувати з повсякденним гардеробом. Так, більшість моделей можна без проблем обирати не лише для прогулянки з друзями, а й в офіс з нестрогим дрес-кодом.

Актуальними залишаються патріотичні family look. Тому саме час придбати однакові футболки з українською символікою для всієї родини!

Як обрати патріотичну футболку безпомилково?

Визначитися з дизайном та принтом — лише половина справи. Як і будь-який інший одяг, чоловіча футболка з українською символікою повинна бути комфортною до тіла, зручною, а також ідеально підходити вам за розміром. Одразу зауважимо щодо останнього параметра: щоб не помилитися з розміром, радимо обов'язково звіритися з розмірною сіткою конкретного виробника. Попередньо зробивши заміри, звісно.

Також звертайте увагу на:

  • Матеріал, з якого пошита футболка. Найкращим варіантом є натуральна бавовна. Вона приємна до тіла, добре відводить вологу у спеку та дозволяє шкірі дихати.
  • Силует — прямий, приталений, оверсайз. Тут, звичайно, справа смаку. Обирайте те, що вам більше личить та подобається.
  • Ціну. Вартість якісної футболки часто буває трохи вищою, ніж виробу з мас-маркету. Але такий одяг і матиме кращий вигляд, і прослужить значно довше.

І, звичайно ж, якщо маєте можливість підтримати молоді українські бренди — завжди краще надавати перевагу одягу їхнього виробництва. Це чудова можливість відчути себе частиною українських цінностей.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини