Тури в Єгипет на будь який смак

28.03.2024 в 13:39 | Игорь Блохин, джерело: «Facenews»

Путівник найкращими курортами Єгипту

Єгипет – це країна, де кожен знайде щось собі: від пишних коралових рифів і золотих пляжів до величних пірамід і загадкових пам'яток давнини. Але коли йдеться про морський відпочинок, перед вами постає питання: який курорт вибрати? У цьому путівнику ми розглянемо чотири популярні напрямки: Шарм-ель-Шейх, Хургада, Макаді Бей та Марса Алам. Давайте розберемося, які тури в Єгипет підійдуть вам більше, щоб ваш відпочинок став незабутньою пригодою.

Шарм-ель-Шейх – місто світу

Шарм-ель-Шейх, часто званий Містом Миру, пропонує ідеальне поєднання розкоші та природної краси. Цей курорт ідеальний для любителів підводного плавання та сноркелінгу завдяки своїм кришталево чистим водам та багатим кораловим рифам.

Крім пляжного відпочинку, Шарм-ель-Шейх пропонує безліч розваг: від вечірніх шоу та клубів до джип-сафарі та квадроциклів у пустелі. Для любителів історії рекомендуємо відвідати національний парк Рас Мохаммед або здійснити екскурсію до монастиря Святої Катерини.

У Шарм-ель-Шейху представлений широкий вибір готелів на будь-який смак та бюджет. Якщо ви шукаєте розкішний відпочинок, зверніть увагу на готелі 5 зірок з видом на море та власними кораловими рифами. Для більш бюджетного відпочинку підійдуть готелі 3-4 зірки, багато з яких пропонують все включено.

Хургада – місто тисячі можливостей

Хургада – це курорт, який поєднує в собі мальовничі пляжі та бурхливе нічне життя. Це місце, де зустрічаються культура та історія, пропонуючи туристам широкий спектр активностей.

Серед численних пляжів Хургади виділяються Папас Біч та Гіфтун Біч – ідеальні місця для любителів спокійного відпочинку та сімей з дітьми. Вода тут чиста, а пісок м'який та золотистий.

Хургада пропонує різноманітні водні види спорту, включаючи віндсерфінг, кайтсерфінг та вітрильний спорт. Також тут можна вирушити на пустельний сафарі або відвідати один із численних аквапарків.

У Хургаді є готелі на будь-який смак, від економічних варіантів до розкішних курортів із прямим доступом до пляжу. Якщо ви подорожуєте з дітьми, вибирайте готелі з дитячими клубами та анімацією.

Макаді Бей - скарбниця усамітнення

Макаді Бей - це тихіший і відокремлений курорт, що ідеально підходить для сімейного відпочинку і пар, які бажають усамітнитись. Тут ви знайдете затишні бухти та широкі пляжі з дрібним піском.

Основна перевага Макаді Бей – це спокій та відсутність великих натовпів туристів. Пляжі тут обладнані всім потрібним для комфортного відпочинку.

Незважаючи на свою спокійність, Макаді Бей пропонує достатньо розваг: від гольфу та тенісу до водних видів спорту. Також тут можна насолодитися спа-процедурами та смачною їжею у місцевих ресторанах.

Більшість готелів у Макаді Бей пропонують систему "все включено", що робить ваш відпочинок ще більш безтурботним. Вибирайте готелі з хорошими відгуками та якісним сервісом.

Марса Алам - підводне царство

Марса Алам є справжнім райським куточком для аматорів підводного світу. Цей курорт, розташований на півдні Єгипту, славиться своїми неймовірними кораловими рифами та унікальним морським біорізноманіттям. Марса Алам - ідеальне місце для тих, хто хоче уникнути шумних міст і насолодитися тишею і спокоєм.

У Марса Аламі кожен пляж – це окремий світ. Тут ви знайдете як доступні піщані береги, так і відокремлені бухти, ідеальні для сноркелінгу і дайвінгу. Особливо варто виділити пляжі Абу Дабаб, де можна зустріти морських черепах, та Ель-Кулан, відомий своїми кораловими рифами.

Головна розвага в Марса Аламі – це, звичайно, дайвінг. Тут розташовані одні з найкращих дайв-сайтів у світі, включаючи знаменитий риф Ельфінстоун. Для тих, хто воліє залишатися на суші, є екскурсії в пустелю, катання на квадроциклах і відвідування національних парків.

У Марса Аламі представлені готелі на будь-який смак, від бюджетних варіантів до розкішних курортів. Багато готелів пропонують власні дайв-центри та спеціальні послуги для дайверів. При виборі готелю зверніть увагу на його розташування відносно пляжів та дайв-сайтів.

Поради щодо вибору готелю в Єгипті

Вибираючи готель у Єгипті, важливо враховувати не тільки його зірковість та ціну, але й місце розташування, відгуки інших туристів та послуги. Ось кілька порад, які допоможуть вам зробити правильний вибір:

Єгипет пропонує багато варіантів для незабутнього відпочинку на будь-який смак. Будь то активний відпочинок у Шарм-ель-Шейху, сімейні канікули в Макаді Бей, вечірки у Хургаді чи усамітнений дайвінг у Марса Аламі – кожен знайде тут щось особливе. Головне – ретельно планувати свою поїздку та вибирати курорт та готель, виходячи з особистих уподобань та очікувань. Нехай ваш відпочинок у Єгипті стане яскравою та незабутньою пригодою!

Читайте FaceNews в Google Новости

Популярные видео на YouTUBE

У Києві врятували чоловіка, якому притиснуло голову автомобілем (відео)
Alyona alyona впала на репетиції Євробачення (відео)
Розлите пиво в ДТП заблокувало рух трасою у США (відео)
В Києві муніципали запобігли самогубству 30-річної жінки (відео)
БМП Bradley "розмазала" ворожу техніку (відео)
Яскравий спалах освітив нічне небо в Україні (відео)
У Києві на Хрещатику сталася масова бійка (відео)
Бійці "Помсти" знищили кросові мотоцикли окупантів (відео)
Все видео

Лента новостей

Футболіста ФК "Хуст" на вокзалі затримали працівники ТЦК
🕑 6 годин 51 хвилину тому
У Києві аферисти продали квартиру давно померлої людини
🕑 9 годин 51 хвилину тому
Какие наушники лучше выбрать: Apple, JBL или Marshall
🕑 9 годин 52 хвилини тому
Обшуки в CEO Club: бізнес вимагає список співробітників БЕБ, які зганьбили підприємців
🕑 11 годин 48 хвилин тому
Перша африканська країна підтвердила участь в Самміті миру
🕑 12 годин 51 хвилину тому
"Зараз їх будуть оперувати": на шкільний стадіон в Харкові прилетіло, коли у футбол грали діти (відео)
🕑 14 годин 15 хвилин тому
СБУ повідомила деталі планованого ворогом замаху на Зеленського (відео, фото)
🕑 18 годин 51 хвилину тому
Євробачення-2024: хто переміг у першому півфіналі
🕑 21 годину 51 хвилину тому
​Відео виступу Jerry Heil та alyona alyona у першому півфіналі "Євробачення-2024"
🕑 вчора
Кличко розповів, де зараз його діти (відео)
🕑 вчора
Євробачення-2024: онлайн-трансляція першого півфіналу (відео)
🕑 вчора
У Кривому Розі в ТЦК помер військовозобов'язаний
🕑 вчора
Дуже серйозна проблема з продуктами на лівобережжі, особливо з хлібом
🕑 вчора
Визначився несподіваний чемпіон світу 2024 зі снукеру (відео)
🕑 вчора
На війні героїчно загинув чемпіон з важкої атлетики Олександр Пєлєшенко
🕑 вчора
Все новости