xcounter
Calendar Icon

Освоюємо веб-розробку: навчання на курсах Front-End Developer

02.04.2024 08:40 (Оновлено 02.04.2024 в 08:40)

Сучасні веб-розробники все частіше намагаються вивчати нове, підвищувати свою кваліфікацію. Це робить їх більш гнучкими. З великим багажем знань буде простіше влаштуватись у престижну IT-компанію чи просувати власні проєкти. Тому так важливо вивчати всі напрямки веб-розробок, щоб самостійно працювати над усіма процесами створення додатків, сайтів та ресурсів. Одним із перших етапів у створенні таких продуктів є розробка зовнішнього фасаду та інтерфейсу. Це робота Front-end розробників. Навчитися всім тонкощам буває складно. Тому правильним рішенням буде пройти front end developer курси від Sigma Software University.

З чого почати

Перед тим, як проходити frontend курси, важливо розуміти, що почати без базових навичок не вдасться. Саме тому учні повинні мати мінімальні знання з веб-розробки. Це можуть бути курси або інші види навчання, які передбачали вивчення азів frontend-розробки. Також буде перевагою знання:

  • HTML, що є основною мовою розмітки різних елементів сайту (текст, блоки, заголовки);
  • CSS, що дозволить задавати стиль;
  • основ JavaScript – поширеної мови програмування.

Працювати ліпше на швидкому ноутбуці, якій завжди є під рукою. Також слід вивчити програму курсу й розуміти, що він здатен дати за висновками. Головне, що потрібно розуміти перед початком – курс frontend дозволить потім розробляти продукти для браузерів. Зараз це досить популярний запит. Під час курсу можна буде навчитися створювати інтерфейси та забезпечувати вірне робоче оточення. Навчання здійснюється українською мовою, але загалом вся термінологія буде англійською. Саме тому важливим є певний рівень знання цієї мови, щоб зрозуміти, про що йде мова.

Що являє собою курси front end

Розробників-початківців та професіоналів очікує інтенсив, що буде тривати 29 занять. Здійснюються вони два рази на тиждень, кожне триває по дві години. Слід розуміти, що даний курс істотно відрізняється від інших. Тут не буде довгих та нудних лекцій. Все навчання побудовано таким чином, щоб теорія завжди підкріплювалася практикою. Окрім цього, після проходження певної теми, вона закріплюється домашніми завданнями, які також спрямуванні на практику. Учні отримують змогу взяти участь у воркшопах, що дасть змогу спілкуватися з колегами та разом розв'язувати складні завдання.

Курс також передбачає онлайн майстер-класи від викладачів. Навчання проводять фахівці у галузі веб-розробки. Вони поділяться своїм власним досвідом та будуть підтримувати на всьому шляху. До них завжди можна звернутися за допомогою, запитати. Коли front end курси закінчуються, учні отримають сертифікат про їх проходження. Він стане гарним доповненням до резюме, що значно полегшить пошук роботи в IT-сфері як для новачків, так й для професіоналів. Роботодавці побачать, які саме навички та знання здобув претендент на ту чи іншу посаду.

Курс front end developer та вся інформація будуть у доступі під час навчання. Це дозволить пройти урок, який було пропущено. Крім того, курс буде відкритий протягом пів року після його закінчення. Це дає змогу освіжити у пам'яті важливі моменти, подивитися, які проекти були підготовлені під час навчання, надихнутися на створення чогось нового вже у професійній діяльності.

курси front end

Які знання можна здобути на курсі

Ці front end developer курси дозволяють навчитися створювати свій неповторний стиль сторінок у браузері та налагодити зручне керування для користувачів. Окрім цього, учні отримають базові знання з розробки, які засвоюють за допомогою практики. Серед них:

  • вміння працювати з JavaScript та EcmaScript;
  • розуміння, як використовувати сервіси HTML та CSS, щоб створювати неповторні веб-ресурси;
  • загальні основи дизайну UI / UX;
  • правильне налагодження коду та розуміння критеріїв його якості;
  • підбір оптимальних форматів зображення;
  • асинхронне програмування.

Також важливо розуміти, що frontend тісно пов’язаний з іншими процесами створення застосунків та сайтів. Тому важливо, що на курсі навчать співпрацювати з back-end розробниками, щоб разом створювати шедеври. Курси front end, Київ та інші міста країни ще не бачили, вони дійсно якісні.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини