xcounter
Calendar Icon

Як успішно почати карʼєру: головні поради

Закінчивши навчання або починаючи діяльність у новій сфері, спеціалісти різних галузей часто відчувають фрустрацію. Вони нерідко розгублені, не знають, із чого почати та як налаштувати себе на успіх. Спеціалісти, що працюють на IT рекрутинг агентство, стикаються з такими кандидатами на ту чи іншу вакансію. Співробітники ITExpert із власного досвіду точно знають про особливості початку кар’єри.

Поради новачкам

Якщо поєднати досвід HR-спеціалістів та психологів, можна сформулювати кілька основних порад для новачків у професії:

  1. Займайтеся тим, що подобається саме вам, а не батькам, друзям чи тим, що диктує суспільна думка. Тільки в улюбленій справі захочеться досягти вершини і вдасться отримати задоволення від успіху.
  2. Будьте впевненими в собі. Пам’ятайте, що успіх приходить після набуття впевненості, а не навпаки. Якщо сумніваєтеся у своїх силах, то навряд чи рекрутер, чи роботодавець матиме бажання вас переконувати.
  3. Зосередьтеся на продуктивності. Думайте про те, куди приведуть ваші дії та чи доцільно витрачаєте свій час і сили.
  4. Спілкуйтеся з тими, хто надихає й навчає. Відмовтеся від контактів з тими, хто викликає у вас негативні почуття.
  5. Налаштуйте себе отримувати хоча б маленькі перемоги щодня. Це допоможе набути впевненості в собі та відчути задоволення від результату.

Такі поради корисні не тільки для досягнення професійного успіху, а й для внутрішнього психічного балансу. Хоча, звісно, ці два аспекти тісно пов’язані.

працюють на IT рекрутинг агентство

Важливість плану

Щоб усе сказане вище та те, що самі додасте у список To Do, не загубилося та систематизувалося, складіть план. Він має включати навіть найдрібніші дії — від пробіжок для концентрації та зняття стресу до проходження тренінгів і співбесід у конкретних організаціях. Вбийте цей план у телефон чи схематично намалюйте на великому аркуші, який буде завжди перед очима. Залиште місце для нових цілей та обовʼязково помічайте досягнуті.

Професійний успіх може бути кінцевим пунктом довгої та важкої дороги. Це необхідно розуміти ще на старті та чітко визначити свої цілі, дії для досягнення та не зупинятися на тому, що вже зроблено.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини