Calendar Icon

Головні новини

Атаки "Цирконами" по Україні: експерт сказав, чим можна збити ці ракети Атаки "Цирконами" по Україні: експерт сказав, чим можна збити ці ракети
27.03.2024 23:59

Російські ракети "Циркон", які ворог почав застосовувати під час атак по Україні, можна збити чималою кількістю засобів. Про це розповів військовий експерт Петро Черник.

Данілов більше не секретар РНБО, а новий очільник Литвиненко - випускник академії ФСБ (біографія) Данілов більше не секретар РНБО, а новий очільник Литвиненко - випускник академії ФСБ (біографія)
26.03.2024 15:58

Президент України Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря РНБО і призначив на його місце голову Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Олександра Литвиненка.

Жадан вирішив мобілізуватися: що відомо і де він служитиме (відео) Жадан вирішив мобілізуватися: що відомо і де він служитиме (відео)
26.03.2024 15:05

Український письменник, музикант і волонтер Сергій Жадан має намір мобілізуватися до лав бригади Національної гвардії України "Хартія". 25 березня у вечірньому випуску програми "Вікна.

Директор "Укргідроенерго​": ДніпроГЕС відновлюватимуть роками (відео) Директор "Укргідроенерго​": ДніпроГЕС відновлюватимуть роками (відео)
25.03.2024 19:41

Після того як 22 березня ДніпроГЕС було атаковано Росією станція так і не поновила роботу. А на її повноцінне відновлення підуть роки. Про це повідомив генеральний директор "Укргідроенерго" Ігор Сирота.

У новому законопроєкті є норма про мобілізацію з 18 років: з’явились подробиці У новому законопроєкті є норма про мобілізацію з 18 років: з’явились подробиці
25.03.2024 18:57

У новому законопроєкті є норма про мобілізацію людей з 18 років. Про це заявив народний депутат Дмитро Разумков у коментарі Новини. LIVE. "Це велика проблема, бо там прописано таким чином: якщо людина пройде базову військову підготовку у 18 років, то вона отримає військово-обл�

Держдеп США попереджає про нові теракти в Росії Держдеп США попереджає про нові теракти в Росії
24.03.2024 15:10

Державний департамент Сполучених штатів попереджає про нові теракти в Росії і рекомендує американцям покинути країну. Про це йдеться на сайті Держдепу США. "Сполучені Штати рішуче засуджують смертоносний теракт у Москві.

У московському аеропорту "Шереметьєво" терористка з вибухівкою взяла в заручники цілий літак (фото) У московському аеропорту "Шереметьєво" терористка з вибухівкою взяла в заручники цілий літак (фото)
24.03.2024 14:19

У Росії може статися черговий теракт. У московському аеропорту "Шереметьєво" пасажирка заявила, що в її рюкзаці бомба. Про це пише російське видання 112, посилаючись на власні джерела.

"Нас очікує пекельний квітень": військовий оглядач дав невтішний прогноз для України "Нас очікує пекельний квітень": військовий оглядач дав невтішний прогноз для України
24.03.2024 13:50

Військовий оглядач Денис Попович вважає, що російські окупанти продовжать масштабні ракетні обстріли території України в найближчий місяць. "Запас ракет у росіян є.

Українські військові уразили два десантні кораблі в Криму і три літаки Су-27 (відео) Українські військові уразили два десантні кораблі в Криму і три літаки Су-27 (відео)
24.03.2024 12:04

Сили оборони України, окрім вузла Чорноморського флоту РФ у Криму, вразили в окупованому Севастополі великі десантні кораблі окупантів "Ямал" та "Азов", центр зв'язку та кілька об'єктів інфраструктури Чорноморського флоту РФ.

Спонсор «армії Вагнера» путінський олігарх Станіслав Кондрашов продовжує заробляти мільярди в Україні та блокує Ukr.net: нардепи вимагають застосувати санкції Спонсор «армії Вагнера» путінський олігарх Станіслав Кондрашов продовжує заробляти мільярди в Україні та блокує Ukr.net: нардепи вимагають застосувати санкції
22.03.2024 17:26

Низка народних депутатів України звернулась до секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова та до голови Служби безпеки України Василя Малюка із проханням накласти санкції на російського бізнесмена Станіслава Кондрашова.

"Україна втратить більше територій": директор ЦРУ описав два сценарії війни до кінця 2024 року "Україна втратить більше територій": директор ЦРУ описав два сценарії війни до кінця 2024 року

Без допомоги США вже через рік в Україні Путін диктуватиме умови щодо припинення війни, вважає директор ЦРУ Вільям Бернс. Втім якщо Вашингтон зможе надіслати Києву допомогу, то наприкінці року Україна буде в позиції диктувати власні умови.

У Курську блекаут, місцеві бояться відпускати завтра дітей до школи (відео) У Курську блекаут, місцеві бояться відпускати завтра дітей до школи (відео)
19.03.2024 23:10

У російському Курську частково блекаут. При цьому Міноборони країни-агресорки повідомляє про збиття над містом близько 22:30 ракети С-200, яка була переобладнана для ураження наземних цілей.

Прорив добровольців через кордон РФ: озвучено загальні втрати армії окупантів і мародерів Прорив добровольців через кордон РФ: озвучено загальні втрати армії окупантів і мародерів
18.03.2024 17:05

Легіон "Свобода Росії" заявив, що на території Бєлгородської та Курської областей РФ ліквідовано понад 600 кремлівських окупантів. "За кілька днів проведення обмеженої військової операції на території Бєлгородської та Курської областей проти путінських військ наш супр

У військову частину в "Придністров'ї" прилетів дрон-камікадзе, був вибух і пожежа (відео) У військову частину в "Придністров'ї" прилетів дрон-камікадзе, був вибух і пожежа (відео)
17.03.2024 17:08

Військова частина у невизнаному "Придністров'ї" атакована дроном-камікадзе. Так зване міністерство держбезпеки Придністров'я повідомляє, що внаслідок влучання дрону прогримів вибух і сталась пожежа.

Польські фермери 4 дні блокуватимуть кордон з Німеччиною Польські фермери 4 дні блокуватимуть кордон з Німеччиною
17.03.2024 15:41

Польські фермери оголосили блокування польсько-німецького прикордонного переходу у Швєцко біля Франкфурта-на-Одері. Акція польських фермерів на кордоні Польщі та Німеччини розпочнеться вдень у неділю, 17 березня, і триватиме чотири дні.