xcounter
Calendar Icon

Притула про помсту росіянам по всьому світу: "Ви будете випадково тонути під час відпочинку та падати з балконів готелів" (відео)

29.07.2022 13:30

Український ведучий і волонтер Сергій Притула емоційно звернувся до росіян. Це відео - друге і останнє його звернення до них. "Ви прокляті всі без винятку", - так він пояснив росіянам, яке майбутнє на них чекає.

Сергій Притула записав відеозвернення до росіян, яке назвав "Гештальт закрито". Вперше він публічно звернувся до росіян 25 лютого - на другий день повномасштабної війни. Тоді він звернувся до представників шоу-бізнесу РФ, з якими йому раніше доводилося працювати за 17 років кар'єри на телебаченні.

"Я закликав російських зірок зупинити війну", — сказав він, пояснивши, що наївно вважав, що селебрітіз зможуть достукатися як до суспільства, так і до уряду.

У своєму відео він назвав Росію "країною навпаки". Як приклад він навів голову Російської православної церкви, який замість того, щоб закликати до миру, благословляє війну. Як другий приклад він навів слово війна, яку в РФ називають спецоперацією.

Притула також розповів росіянам про злочини, які скоюють російські військові в Україні. Він пообіцяв, що українці мститимуться за всі скоєні злочини:

"Діти кожного вбитого українського солдата зростатимуть лише з однією думкою - помста. І це ви зробили своїми руками, росіяни. Ви думали, що вбиватимете, ґвалтуватимете і грабуватимете і про це ніхто не дізнається? Гей, хлопці, 2022 рік. Ми вже ідентифікуємо вас".

Він наголосив, що українці шукатимуть росіян і мститимуться по всьому світу.

"У якийсь момент ви здивуєтесь, що занадто часто "асвабадітєлі" випадковим чином тонуть під час відпочинку в Шарм-ель-Шейху, або падають по п'яні з балконів готелів в Анталії. А це будуть не випадковості. Ви, росіяни, українську мову не знаєте, а ми, українці, російською володіємо непогано. Ми вичікуватимемо, а ви будете неуважні".

Притула пояснив росіянам, що на їх дітей чекає бідне та голодне майбутнє:

"Вас обкладуть санкціями, вам заборонять виїзд кудись, крім Північної Кореї. Ви виплачуватимете величезні репарації, за які ми відбудуємо українські міста та села. Ви кричатимете, що ви ні в чому не винні, а винна лише влада, а прості люди не мають страждати. Але ви обрали цю владу, ви її підтримували і не зробили нічого, щоб пекло в Україні припинилося".

Так само ведучий і волонтер справедливо зазначив, що усі росіяни прокляті без винятку, тому що їм жити в ізоляції від усього цивілізованого світу.

"Ваше майбутнє — країна-вигнанка. Ваше майбутнє — країна 404. І незабаром настане той час, коли в Махачкалі, Улан-Уде та Якутську, після того, як з війни не повернуться тисячі бійців, виникне питання: а навіщо нам вбивати українців, якщо росіяни — ближче, і це вони відправили нас на фронт гарматним м’ясом, як і завжди робили з підкореними народами? Але чи надовго? Горіть у пеклі, росіяни! Оруелл вам аплодує".
Читайте також: Коли закінчиться війна і чому білоруси гірші за росіян? Перше відео інтерв'ю Юрія Гудименка після поранення
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини