xcounter
Calendar Icon

Собчак влаштувала скандал у Грузії через гасло "Слава Україні!" і захищала "простих росіян, які нічого не знають про політику" (відео)

06.10.2022 11:51

Російська телеведуча Ксенія Собчак, яка прибула до Грузії взяти інтерв'ю у дочки російського сенатора ​Діани Ісакової, втрапила у світоглядний скандал.

Росіянок не пустили в бар Dedaena Bar у Тбілісі. Перед тим, як потрапити до закладу, кожен росіянин має погодитися з тим, що Путін – диктатор, і запевнити, що не голосував за нього. У переліку спеціального анкетування є пункти про засудження війни в Україні та окупацію українських та грузинських територій.

Собчак вирішила довести власнику ресторану Дато Лапаурі, що він утискає людей "за національною ознакою". На геть нерозумні питання пропагандистки він аргументовано пояснив їй, чому грузини не раді бачити агресорів у своїй країні. До речі, він принципово спілкувався із Собчак англійською, хоча розуміє російську.

"А до чого тут пункт "Слава Україні"? Або навіщо погоджуватися з тим, що "російський військовий корабель йде зрозуміло куди"? До чого тут це? Який стосунок має Україна до Грузії? Якщо людина проти війни, але вона не підтримує Україну?", – видала Собчак.

Вона намагалась довести, що до Грузії приїздять звичайні росіяни, які нічого не знають про політику і те, що відбувається в Абхазії.

"20% Грузії окуповано Росією. 300 тисяч грузинів стали біженцями через російську політику. 300 тисяч! Кожен десятий грузин у своїй власній країні. Якщо росіяни не знають про Абхазію та Осетію, то вони просто невігласи і не повинні приїжджати до Грузії. На таких росіян тут не чекають, адже це підтримка російської політики. Якщо росіянин не знає, що 20% Грузії окуповано РФ, просто зараз російська армія знаходиться в Грузії, що російські танки за 20 км звідси, і російські солдати, які вважають себе "миротворцями", нелегально перебувають тут і викрадають місцевих жителів. Якщо він цього не знає, а просто приїжджає сюди поїсти хачапурі, то на нього тут не чекають. Невігластво - це підтримка", - аргументував Лапаурі.

У результаті Собчак так і не потрапила до закладу, бо ж сама голосувала за Путіна.

"У нас є пункт "Я ніколи не голосував за путіна". А ми ж усі знаємо, що ви голосували. Навіть якщо ви там поставите галочку, це буде брехня", - підсумував підприємець.
Читайте також: "Ну наконец-то, всьо вернется как было": що не так зі звільненими на сході України містами
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини