xcounter
Calendar Icon

Австралієць зробив із гігантського гарбуза човен (відео)

19.04.2024 20:00

В Австралії Адам Фаркхарсон проплив річкою Тумут на човні, зробленому з гігантського гарбуза, вирощеному фермером Марком Пікоком.

Натхненний героєм коміксів Попаєм, він зробв подорож довжиною в одну милю на видовбаному в гарбузі човні. До 1000 людей вишикувалися вздовж берега річки, підтримуючи гарбузового каноїста.

За словами фермера Марка Пікока, гарбуз став культовим у містечку на півдні Нового Південного Уельсу, розташованому біля підніжжя Снігових гір, і він спеціально його вирощував.

Адам Фаркухарсон сказав, що вийшов на воду в гарбузі без жодної причини, просто щоб розважитися і змусити людей посміхатися.

"Це просто дуже круте заняття. Я плавав цією річкою багато разів, але це найвеселіше, що я коли-небудь відчував, сплавляючись річкою Тумут. Це зробило мене щасливим і, мабуть, змусило інших людей теж трохи посміхнутися", - сказав Адам.

Його дружина Алана сказала, що це нітрохи її не здивувало, адже її чоловік любить пожартувати. Місцеві жителі стали називати його Попаєм-гарбузовою людиною, але Адам упевнений, що слава буде недовгою.

Тепер його знаменитий човен буде використовуватися за своїм прямим призначенням - для годування худоби.

"Це був сумний момент. Я жартома сказав дружині, що мені слід звернутися до прем'єр-міністра з проханням зберегти його і помістити поруч із серцем Фар Лапа в Національному музеї. Вона подумала, що я ідіот", - розповів Адам.
Як раніше писав FaceNews.ua, Слон втік із цирку і ходив вулицями міста в США (відео)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини