xcounter
Calendar Icon

Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості змінив адресу сайта

01.03.2019 19:52 (Оновлено 23.03.2019 в 15:12)

Львівський центр ПТО ДСЗ орендує приміщення площею 485,7 кв.м. Приміщення складається із навчальних аудиторій, де водночас можуть навчатися понад 80 осіб, двох комп’ютерних класів по 16 робочих місць, зали для проведення конференцій зі встановленим мільтимедійним обладнанням. Функціонує також методичний кабінет, кімната з охорони праці тощо.

Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

В кінці 2014 року для удосконалення матеріально-технічної бази орендоване приміщення площею 420 м², в якому створюються навчальні кабінети, виробничі майстерні, лабораторії для підготовки працівників тих професій, які плануються ліцензувати в 2015 році, а саме: мулярів, штукатурів, перукарів, візажистів, манікюрниць, агентів з організації туризму, адміністраторів.

Оренда просторого приміщення, придатного до проведення занять з професійної підготовки осіб, котрі перебувають на обліку в центрах зайнятості, дозволяє не тільки провадити теоретичний вишкіл слухачів курсів, а й організовувати групові заняття з основ комп’ютерної грамотності, оперативно здійснювати контроль за навчальним процесом

ЛЬВІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ є державним професійно-технічним навчальним закладом, підпорядкованим Державній службі зайнятості (Центральному апарату) (далі – ДСЗ (ЦА)) через Львівський обласний центр зайнятості, що забезпечує реалізацію права громадян на соціальні послуги з професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, передбачені статтями 7 та 7¹ Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття».

Центр здійснює професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття за професіями та напрямами, з урахуванням вимог Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, затвердженому наказом Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України від 31.05.2013 № 318/655. Професійне навчання осіб із числа зайнятого населення та інших безробітних здійснюється на платній основі відповідно до укладених договорів.

Центр здійснює підвищення кваліфікації з метою підвищення рівня готовності особи до виконання її професійних завдань та обов’язків або набуття особою здатності виконувати додаткові завдання та обов’язки шляхом набуття нових знань і вмінь у межах професійної діяльності або галузі знань;

Контакти

Адреса сайта http://lcptodcz.lviv.ua/

Код ЄДРПОУ: 36738974

Поштовий індекс: 79060

Адреса: Львівська обл., м. Львів, Франківський р-н, вул. Княгині Ольги, буд. 122

Графік роботи: пн-пт 9:00-18:00

E-Mail адреса:

Контактні телефони: Приймальна: (032) 232-22-62, Методисти: (032) 244-13-30;, (067) 672-08-52

Керівник установи: Вантух Зіновій Зіновійович

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини