xcounter
Calendar Icon

Який торт обрати для дитячого дня народження?

27.07.2021 16:40 (Оновлено 27.07.2021 в 16:40)

День народження — найперше свято в житті будь-якої людини. Діти з нетерпінням рахують час до цієї події в передчутті справжнього дива. Хтось мріє про вечірку в парку розваг, хтось бажає провести час з мамою і татом, а деякі малюки очікують цілий натовп друзів. Незалежно від обраного формату святкування головною подією залишається поява іменинного торта!

Який десерт обрати для дитячого свята — одне з найголовніших питань для батьків. Розглянемо найбільш вдалі варіанти — ці торти у Львові можна замовити з доставкою додому.

Тип основи

Який десерт обрати для дитячого свята

Збираючись замовити торт у Львові на mavkacake.com/torty, зверніть увагу на досить легкі десерти, які швидко перетравлюються. Це може бути солодке частування на основі пухкого бісквіта, тоненьких вафель або повітряного безе. Вони м’які, мають делікатний смак, дозволяють розмістити багато начинки. До того ж бісквітні коржі можна комбінувати: наприклад, в одному десерті можуть бути ванільні та шоколадні шари. Підліткам також може сподобатися торт на основі листкових коржів чи домашнього сиру.

Начинка та крем

Треба купити ідеальний торт на дитячий день народження? Зверніть увагу на інгредієнти! Це особливо важливо, якщо ваш малюк дотримується спеціальної дієти або серед гостей будуть алергіки. Універсальними варіантами залишаються такі типи начинки:

  • свіжі ягоди, фрукти;
  • йогуртовий, сметанний або сирковий крем;
  • ніжний мус, карамель.

Заварні та масляні креми можуть виявитися заважкими для чутливого дитячого травлення. Малюкам, яким понад 2–3 роки, та підліткам можна замовити шоколадний або горіховий десерт Mavka. Також гостям точно смакуватимуть чізкейки, медовики.

Якість торта

Приготувати торт самостійно — непросте завдання, особливо для тих, хто не має досвіду випікання десертів. До того ж дорослим буде чим зайнятися, вирішуючи організаційні питання та прикрашаючи приміщення для свята. Тож найбільш зручним варіантом лишаються десерти з кондитерської.

Важливо обирати перевірене місце, де готують лише зі свіжих та натуральних інгредієнтів. Якщо для вас важлива якість, обирайте торти кондитерської Mavka, які роблять тільки під замовлення. Це гарантує виняткову свіжість десерту, на відміну від купівлі готових кремових частувань.

Одночасно асортимент тортів на замовлення значно більший, що дозволяє обрати саме той варіант, який точно буде до смаку малечі. Аби замовити десерти «Мавка», не обов’язково їхати до кондитерської — в Україні з’ясувати точну ціну та зробити покупку можна онлайн.

Вага торта

Малюки — надзвичайні ласуни, які обожнюють солодке. Тому варто потурбуватися, щоб торта вистачило всім гостям. З урахуванням того, що традиційні десерти прикрашають їстівним декором, на кожного гостя повинно припадати близько 200 грамів. Цей розрахунок підходить для заходу, у межах якого планується повноцінний обід. Якщо буде лише чаювання, де центральною стравою стане торт, на кожного гостя повинно припадати приблизно 250 грамів десерту, окрім інших частувань.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини