xcounter
Calendar Icon

Росіяни після атаки на штаб ЧФ у Севастополі вимагають "закрити" Крим (відео)

20.08.2022 13:45 (Оновлено 20.08.2022 в 13:51)

Окупанти спочатку визнали, що військові РФ не змогли збити безпілотник і він впав на дах будівлі штабу Чорноморського флоту, а вже за півгодини перекрутили заяву.

Сьогоднішній ранок відзначився "бавовною" в анексованому Криму. Так, у Севастополі підтверджено вибух біля штабу Чорноморського флоту - на дах впав безпілотник. У передмісті Євпаторії прогриміли вибухи над селом Заозерне.

Радник голови Офісу Президента Олексій Арестович констатував: "Севастополь дочекався. Штаб флоту".

Схоже, що у окупантів починається паніка. У російських телеграм-каналах в коментарі налетіли боти, які вимагають закрити місто. Мовляв, Севастополь - база Чорноморського флоту, тому у місті має бути особливий режим: нема чого в ньому робити неорганізованим туристам, незрозумілим "біженцям", та ще й у "такий важкий та серйозний час". Ще кажуть, що їм страшно, а українці - сильні і хитрі.

Телеграм-канали окупантів повідомляють, що у Севастополі підняли щонайменше три бойових гелікоптери для патрулювання міста. З’явились фото, як Крим від "нахабних безпілотників" охороняють не лише гелікоптери, а й бойові кораблі. Під берегом купаються відпочивальники.

Усі екстрені служби злетілись на місце атаки безпілотника у штабі Чорноморського флоту. При цьому ставленики РФ у Криму переконують місцеве населення, що усе "під контролем". Так званий "прем'єр" Сергій Аксьонов каже, що наразі системи ППО успішно вразили всі цілі над Кримом. Постраждалих та матеріальних збитків немає.

Водночас гауляйтер Севастополя Міхаіл Развожаєв спочатку визнав, що безпілотник російським військовим не вдалось збити, а вже за півгодини спростував свої ж слова. Він також показав дах будівлі Чорноморського флоту, до якого влетів безпілотник — серйозних руйнувань "немає".

"Падіння безпілотника на дах штабу все одно було ефектним. Жителі Севастополя зняли це на відео із різних частин міста", - пише "Крыминформ".

Читайте також: Літній сезон в окупованому Криму добіг кінця: Україна тролить росіян, а РФ панікує через вибухи на авіабазі (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини