xcounter
Calendar Icon

Тепер вже офіційно і беззаперечно: Боїнг на Донбасі збила Росія

24.05.2018 15:23

Росія самовпевнено думала, що можна тримати за дурнів весь світ, але помилилась.

Аполітичне професійне розслідування Міжнародної спільної слідчої групи довело, що Боїнг рейсу МН17 був збитий комплексом «Бук» із 53-ї бригади ППО ЗС РФ, що базується в російському місті Курськ.

Це лише в диктатурі все швидко і за дзвінком, а цивілізовані демократичні країни перевіряють все методично і скурпульозно, завжди повільно і за процедурою, щоб зробити достовірний однозначний висновок.

Які реальні наслідки? Насправді все це дуже і дуже серйозно. Просто промичати "ви всьо врьотє" у Путіна і компанії не вийде. Будуть судові наслідки. Для вищого керівництва Кремля. Не лише занепокоєння західних країн. Тому, якщо по простому, Кремлю на часі запастися вазеліном!

Особисто володію інформацією про те, як українські спецслужби провели величезний обсяг роботи, щоб допомогти об’єктивному розслідуванню. Взагалі Україна зробила все, що можна, для забезпечення цього розслідування. І нарешті ми отримали результат.

Путіна ще не назвали винним у цьому теракті, але якраз наша з вами задача привернути увагу до цього розслідування і тиснути на світову спільноту, щоб для Росії були конкретні наслідки. ФСБ може повбивати всіх свідків і виконавців, але вище керівництво РФ не повинно уникнути відповідальності.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини