xcounter
Calendar Icon

​Росія наближається до Гааги

25.05.2018 15:49

Надважлива новина - це висновки міжнародної комісії про повну причетність Росії до трагедії МН -17.

Всьому світові і так було очевидно, що Боїнг було збито російським « Буком» й російськими військовими, а не шахтарями- трактористами- повстанцями ..... Тепер це офіційні висновки і заява .

Невипадково в ці дні активізувалися інформаційні гібридні атаки на українську владу, на українського президента, використовуються всі шляхи для запуску фейків, дискредитації українсько- американських взаємин і наших взаємин з ЄС, для зусиль української влади зупинити ворога. Спостерігається ескалація на фронті....

Також загострилася ситуація і інформаційне поле з заручниками. Важливо пам‘ятати , що в тюрмах РФ залишається більше 60 українців і кримських татар і ми маємо звільнити всіх, не повторювати помилки 2016, коли ми могли за російських ГРУшників Єрофєєва і Александрова забрати білъше в’язнів й боролися саме за це , але інформаційні спецоперації і шантаж допомогли Кремлю , щоб нам віддали тільки одну бранку, а не кількох.....

Маємо боротися за всіх: й героїв в російських тюрмах, й героїв на окупованих територіях Донбасу і Криму. Жодне прізвище не можна забути. Жодне.

Й пам‘ятаймо: Україна запропонувала РФ віддати 23 росіян , аби забрати Сенцова, Кольченка, Карпюка, Клиха, Панова , Виговського, Гриба, всіх. Відповіді немає . Вже 2 місяці . Зате багато хвиль в фб з вимогами до української влади : вимагаємо!зробіть! Ми з радістю! Давайте конкретні ідеї і пропозиції- що саме зробити, щоб трапилося диво і відкрилися двері російської тюрми.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини