xcounter
Calendar Icon

Депутати, які при багатомільйонних статках не посоромились взяти компенсацію за житло

21.11.2019 13:15 (Оновлено 21.11.2019 в 13:19)
Центр Протидії Корупції, «Facebook»

Одразу 120 депутатів встигли взяти компенсацію за оренду житла за перші місяці роботи Верховної Ради.

Зібрали 12 найбільш нужденних, які при багатомільйонних статках не посоромились взяти 20-40 тисяч грн за житло:

Максим Бужанський (Слуга народу): зміг позичити $350 тисяч (+дружина декларує понад $300 тисяч), носить годинник за півмільйона гривень, їздить на Лексусі, але не зміг не взяти 40 тисяч грн за наш з вами рахунок.

Анатолій Урбанський (За Майбутнє): мешкає в квартирі за 14 млн грн, має 4256 біткойнів (понад 1 млрд грн??), купу годинників, картин, ювелірки, дружина їздить на Bentley за $100 тисяч, а цього року купила Land Rover за $230 тисяч. Певно, тепер сім'ї нема на що жити, тому і 18 тисяч грн не завадить.

Ігор Фріс (Слуга народу): декларує понад $300 тисяч у вигляді готівки, ювелірку, годинники, а от від 21 тисячі грн компенсації від держави відмовитись не зміг.

Володимир Кальцев (Опоплатформа): мешкає в маєтку на 400 квадратів, володіє купою ювелірки, годинників, зміг позичити майже $4 млн, а от 19,5 тисяч грн від нас з вами взяв залюбки.

Валерій Лунченко (позафракційний): їздить на Audi Q7 за $50 тисяч, має понад 4 млн грн готівки, але перед спокусою взяти 21 тисячу грн встояти не зміг.

Дмитро Лубінець (За Майбутнє): їздить на Лексусі, разом з дружиною має понад 2 млн грн готівки, але компенсацію від платників податків все ж взяв.

Олександр Куницький (Слуга народу): задекларував $200 тисяч, але на оренду житла в Києві грошей не знайшлось.

Микола Скорик (Опоплатформа): мешкає в будинку на 630 квадратів, декларує 5 годинників, десятки тисяч доларів, але все ж взяв 41 тисячу грн за наш з вами рахунок.

Ігор Колихаєв (За Майбутнє): має майже мільйон доларів у готівці, але 41 тисячі грн не завадить, так?

Тарас Батенко (За Майбутнє): минулого року дружина придбала Audi Q7 за $90 тисяч. Тепер пану нардепу на оренду житла не вистачає...

Ірина Констанкевич (За Майбутнє): на будинок під Луцьком на 240 квадратів кошти знайшлись, на Audi Q5 гроші знайшлись, а на оренду житла в Києві вже ні. Нічого, платники податків допоможуть.

Петро Юрчишин (За Майбутнє): дружина володіє кількома фірмами, сам нардеп декларує $150 тисяч і 85 тисяч євро, але взяти 21 тисячу грн - святе діло.

Зовсім скоро перезапустимо "Серпом по рейтингу". Виборцям згаданих депутатів буде цікаво дізнатись за чий рахунок вони орендують столичне житло.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини