xcounter
Calendar Icon

Подвійні стандарти української "революціонерки": Тетяна Чорновол сплачує податки у Росії

26.12.2019 12:02 (Оновлено 26.12.2019 в 12:03)
Александр Качура, «Facebook»

​Як колишня депутатка від НФ Тетяна Чорновол пов’язана з країною-агресором? Хто є реальним власником сайту chornovol.info? Яку роль в її житті відіграє перукар зі Святошина, який фігурує у провадженнях про розкрадання бюджетних коштів?

Ми провели коротке розслідування, яке забрало у нас буквально годину часу. Що можна знайти, копнувши трохи глибше, я навіть не уявляю. Бо те, що лежало на поверхні, здивувало навіть мене.

Але про все по порядку.

Читайте также: Слишком много говорит: Татьяна Чорновол наконец скажет правду о своем психическом здоровье

Минулого місяця на сайті chornovol.info стосовно мене було розміщено фейкову інформацію, яку дружно підхопили проросійські і лояльні до колишнього президента ЗМІ. Мене така співпраця не здивувала, бо насправді ці два табори діють спільно уже не вперше.

Я подав позов проти Тетяни Чорновол і буду добиватися від неї спростування неправдивої інформації. Але паралельно мною було проведено власне розслідування, результати якого виявилися навіть цікавішими, ніж можна собі уявити.

Що вдалося з’ясувати:

1. Сайт «chornovol.info», на якому пані Тетяна публікує свої псевдовикривальні матеріали, розміщується та адмініструється – де б ви подумали? На серверах країни-агресора, в Російській Федерації. А саме - у місті Санкт-Петербурзі, за адресою: площа Карла Фаберже, б.8/б, оф. 723.

Кошти за це сплачуються російській компанії ООО «Бегет», завдяки яким бюджет Російської Федерації наповнюється податками для того, щоб відправляти на Донбас ще більше «гуманітарної допомоги».

Інформація про розміщення серверів chornovol.info підтверджена офіційними документом з Українського центру підтримки номерів і адрес.

2. Далі – цікавіше.

Сайт «chornovol.info» зареєстрований не на саму Тетяну Чорновол, а на фізичну особу-підприємця Миколаєнка Тараса Дмитровича зі Святошина.

У відкритому реєстрі юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців ми знайшли таку особу, дані і адреса реєстрації якої співпадає з власником сайту пані Чорновол. І виявилося, що Тарас Дмитрович надає перукарські послуги.

3. І навіть це ще не кінець.

На перукаря Тараса Дмитровича Миколаєнка зареєстрований не лише сайт Тетяни Чорновол, а й ще близько 10 компаній, стосовно яких є виконавчі та кримінальні провадження щодо розкрадання бюджетних коштів, несплати податків, підробки актів виконаних робіт та договорів на будівництво клубу Центр мистецтв та дозвілля «Просвіта» в с. Сокільники, Пустомитівського району Львівської області.

4. Під час Революції Гідності, коли в Києві палали шини і йшло протистояння з «Беркутом», Тарас Дмитрович якраз займався переоформленням автомобіля MERCEDES-BENZ S 430. Принаймні за документами це було саме так.

Цікавий він вибрав час, особливо якщо враховувати, що саме у цей період Тетяна Чорновол була викрадена, як активна учасниця акцій непокори.

Через це виникає ряд запитань:

1. Що пов’язує Тетяну Чорновол і реального власника її сайту - перукаря зі Святошина Тараса Миколаєнка? Чому за ним зберігається контроль над сайтом chornovol.info?

2. Чому сайт, який поширює фейки проти нових політиків, знаходиться на серверах в Росії?

3. Наскільки це послідовно – сплачувати кошти російським компаніями і при цьому говорити, що Росія фінансує тероризм?

4. І найголовніше питання – наскільки самостійна Тетяна Чорновол у своїй діяльності? Кому вона підконтрольна, якщо навіть сайт з її прізвищем належить іншим людям?

Було би корисно адресувати ці запитання самій Тетяні Чорновол. Але особисто я не очікую правдивої відповіді від особи, яка так цинічно розповсюджує фейки.

Але наведені дані точно не заважають нікому з нас аналізувати інформацію і робити висновки. Для себе я їх зробив давно. Тепер запрошую до роздумів усіх вас.

Смотрите также: Не знает, как выкрутиться? Чорновол не пришла на дебаты с Качурой (видео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини