xcounter
Calendar Icon

ФСБ РФ зробила низку «інформаційних вкидів» про причетність позаземних цивілізацій до катастрофи Малайзійського боїнга на Донбасі

29.10.2020 09:30 (Оновлено 29.10.2020 в 09:46)

У жовтні цього року низка Кремлівських медіа поширили звіт «Спеціальної слідчої групи ФСБ РФ» на чолі з полковником Юрієм Антиповим щодо проміжних результатів розслідування катастрофи Малайзійського боїнга на Донбасі у липні 2014 року. При цьому, російська сторона підкреслює тісну взаємодію ФСБ з «ополченцями Донбасу» у ході паралельного розслідування обставин катастрофи.

Цього разу російська сторона намагається змістити акценти в напрямку конспірологічних теорій, пов’язаних із впливом НЛО на політ літака рейсу «MH-17».

Так, посилаючись на висновок Інституту криміналістики Центру спеціальної техніки ФСБ Росії, Ю. Антипов наголошує на тому, що крило повітряного судна не могло настільки вціліти після складної траєкторії падіння. Також експерт переконує, що на фотографії, де зображена вантажівка з «Буком», присутні «окремі невстановлені об’єкти не техногенного походження». При цьому, цей же Інститут ФСБ підтверджує достовірність фотографії на 90%.

Така позиція росіян чітко засвідчує побоювання нинішнього політичного режиму РФ за результати судового процесу в Нідерландах.

Окрім посилення міжнародних санкцій, доведення у суді причетності кадрових військових РФ до запуску та переховування «Бука» може прискорити появу «білоруського синдрому» в російському суспільстві. Тому «інформаційні вкиди» ФСБ про позаземні цивілізації мають на меті:

- відволікти увагу росіян від очевидних доказів причетності кадрових військових РФ до катастрофи пасажирського лайнера;

- розмити увагу російського суспільства до вказаної проблеми;

- подальше «оболванювання» російського суспільства, яке у загальній масі втрачає здатність критично мислити;

- внести хаос у судовий розгляд справи в Нідерландах;

- задекларувати підтримку учасникам бандформувань Донбасу, які поступово втрачають мотивацію до бойових дій.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини