xcounter
Calendar Icon

“Константа” до кінця каденції. Нардеп Тищенко замість працювати в Раді націлився на кришування колл-центрів

24.08.2023 17:00 (Оновлено 24.08.2023 в 17:00)

За гроші від кришування колл-центрів Микола Тищенко-Оболонський обіцяє спорядити батальйон ЗСУ та побудувати патріотичний табір для дітей

В розмовах із своїми “партнерами” нардеп хизується тим, що “очищає державу від зрадників” і обіцяє побудувати в Україні табори, де нібито вчитимуть дітей та молодь патріотизму

В липні 2023 року в ЗМІ зʼявилася низка публікацій, в яких повідомлялося, що народний депутат Микола Тищенко заявив, що у Києві виявили кол-центр, який працював на Росію та збирав інформацію про військових та ППО.

Читайте також: Ресторан Николая Тищенко в Киеве продолжает принимать VIP-гостей во время карантина (видео)

При цьому нардеп Тищенко (виключений зі "Слуги народу") фактично звинуватив свого колегу Олега Семінського у відстоюванні інтересів ботоферми, ймовірно повʼязаної з роботою на Росію. Сам Семінський назвав опубліковану інформацію вкидом.

Однак днями в мережі зʼявилися аудіозаписи розмов, які доводять, що головна мета Тищенка - це кришування колл-центрів. При цьому нардеп готовий до партнерства з будь-ким, а прикривати свою діяльність збирається допомогою ЗСУ та нібито розбудовою дитячих таборів, в яких будуть займатися патріотичним вихованням дітей.

При цьому, як свідчать аудіозаписи розмов, апетити в Тищенка чималі. На записі людина, чий голос схожий на Миколу Тищенка, переконує співрозмовника - “І потрібні саме великі (колл-центри), щоб воно резонансно заходило”.

Себе ж нардеп бачить в цих оборудках виключно як партнера і постійно нагадує співрозмовникам про те, що йому потрібні “константи” та “рублі” (маються на увазі хабарі) щоб він міг налагодити роботу.

При цьому Тищенко ображається, що йому пропонують низький відсоток за послуги – обіцяє бути надійним партнером до кінця своєї каденції депутатом і за необхідності “не помічати” певні колл-центри.

“Мені потрібна велика партнерська константа” (хабар) за партнерство і потім за кожний захід (візит в колл-центри) - 50 “мінут” (тисяч)”, - говорить на записі людина, чий голос схожий на депутата Тищенка.

Коли співпрозмовник щось заперечує, Тищенко його запевняє, що це нормальні суми, позаяк він теж займається благим ділом, хоче “побудувати” батальон та влаштовувати благодійні вечері в Нью-Йорку, а також побудувати табори в яких молодь будуть виховувати патріотами.

Такі послуги він готовий надавати за щомісячні виплати у розмірі кількох мільйонів доларів. .Також людина, голос якої схожий на Миколу Тищенка, не приховує, що їй байдуже з ким працювати, головне, щоб їй платили та не підставили, а він свою частину угоди виконає.

Читайте також: Экс-супруга Николая Тищенко рассказала о личной жизни
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини