xcounter
Calendar Icon

«Евровидение-2020»: группа Go-A изменила конкурсную песню «Соловей"

08.03.2020 13:59 (Оновлено 08.03.2020 в 14:01)

Коллектив Go-A, который уже в мае представит Украину на конкурсе «Евровидение-2020», активно работает над постановкой своего номера.

Кроме того группа несколько изменила конкурсную песню «Соловей». Об этом участники коллектива рассказали фанатам в Instagram - передает FaceNews.ua.

«Подготовка. Она длится. Финальная версия песни доработана. Хоть и с минимальными изменениями, но имеет еще больше ярких красок. Завтра прогон номера, а настрой — боевой!» – поделились артисты.

Также они ответили и хейтерам, которых тоже у группы хватает. В частности Go-A подчеркнули, что их «ни капли не задевают» негативные отзывы.

Кроме этого, признались, что с победой на нацотборе их жизнь кардинально изменилась.

«Изменения. Их масса. Но если конкретно, то: Катя снова в Киеве; 24 часа в сутках стало критически мало; журналистов видим чаще, чем родных и друзей; нервов и стрессоустойчивости прибавилось; страхов и сомнений убавилось; желание делать круто и выкладываться на 100% с каждым днем все больше», — поделились участники Go-A.
https://www.w3.org/1999/xlink"> stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Переглянути цей допис в Instagram

Привіт! ⠀ Друзі, як то кажуть: «перед бурею затишшя». Останнє офіційно закриваємо і включаємося у комунікацію з вами. ⠀ Щодня читаємо ваші повідомлення та коментарі і, по-людськи, дякуємо за цей шквал підтримки. ⠀ Відповісти на все фізично неможливо. То ж, сьогодні пройдемося по верхівці айсбергу. ⠀ ✔️Підготовка. Вона йде. Фінальна версія пісні допрацьована. Хоч і з мінімальними змінами, але має ще більше яскравих фарб. Завтра прогон номеру, а настрій - бойовий! ⠀ ✔️Хейт. Серед крутості вашої підтримки, зрідка зустрічаємо відгуки, які транслюють прямо протилежний настрій. Тому, на питання щодо нашого ставлення і реакцій на такі ситуації офіційно заявляємо - не зачіпає ні краплі. Ми отримали вашу підтримку і робимо усе, щоб бути гідними представниками нашої країни. Євробачення - це гостра тема. Тому, уникнути чийогось бажання похайпити на цій темі майже нереально. Хейтіть, будь ласка, тільки назву правильно вимовляйте;) ⠀ ✔️Зміни. Їх маса. Але якщо конкретно, то: Катя знову у Києві; 24 години у добі стало критично замало; журналістів бачимо частіше, ніж рідних і друзів; нервів і стресостійкості прибавилося; страхів і сумнівів відбавилося; бажання робити круто і викладатися на 100% з кожним днем усе більше. ⠀ ‼️Щоб налагодити нашу комунікацію - залишайте в коментарях під цим дописом питання, на які хочете отримати відповіді. Або ж пишіть нам про теми, які вас найбільше цікавлять. ⠀ Ми завжди відкриті! Хочемо розповісти більше про себе і дізнатися більше про кожного з вас! ⠀ Обіймаємо. Ваші Go_А!

Читайте также: Известный телеведущий Остапчук угодил в скандал из-за Евровидения (видео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини