xcounter
Calendar Icon

Народний депутат Тарас Козак вимагає від Центру протидії корупції припинити замовне поширення недостовірної інформації

Народний депутат Тарас Козак заявив, що не пов'язаний з «ЛНР/ДНР», а поширення цієї інформації у ЗМІ організувала СБУ, аби дискредитувати його. Дар’ю Каленюк, яка є юристом, виконавчим директором та членом правління Центру протидії корупції, Козак назвав кишеньковою маріонеткою відомства.

«Користуючись визначеним ст. 277 ЦК України правом на відповідь зазначу про таке. Наведена інформація про мій так званий «зв'язок з ЛДНР» є такою, що не відповідає дійсності (недостовірною), та порушує мої особисті немайнові права тим, що бездоказово звинувачує мене у протиправних діях, за які законодавством України встановлено кримінальну відповідальність. Водночас ця інформація є неоднозначною та маніпулятивною унаслідок перекручування автором фактів та викривлення обставин», - сказав Козак.

Він наголосив, що поширення представником Центру протидії корупції цинічної брехні про нього організовано Службою безпеки України на замовлення чинної влади з метою дискредитації його, як народного депутата, та опозиційної політичної сили, яку підтримує значна частина українських виборців.

«Домисли кишенькової маріонетки СБУ Каленюк ображають мою честь, гідність та ділову репутацію як державного діяча. Тож вимагаю від автора наклепницької статті припинити замовне поширення завідомо недостовірної та образливої інформації стосовно мене», - підсумував Козак.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини