xcounter
Calendar Icon

Російська авіація розбомбила 9-поверхівку на Одещині, тіла загиблих складають рядами (фото, відео)

01.07.2022 09:15 (Оновлено 01.07.2022 в 09:17)

Цієї ночі російська авіація обстріляла Одещину. Близько 01:00 ракети влучили в 9-поверховий житловий будинок та дві бази відпочинку. Удар було завдано по Сергіївці - невеликому курортному містечку біля Одеси. За останіми даними, 18 людей загинули, серед них двоє дітей, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Станом на 05:30 виявлено 17 загиблих, з них 1 дитина, надано медичну допомогу 31 постраждалій особі, серед яких 4 дитини та вагітна жінка, врятовано з під завалів 8 осіб, з них 3 дитини. Важких поранених госпіталізовано. Рятувальні роботи тривають. У місцях влучань працюють слідчо-оперативні групи", - повідомляє ОК "Південь".

У мережі з’явились вранішні фото будинку, куди влучила ворожа ракета. Трупи мешканців багатоповерхівки лежать рядами просто на вулиці.

У багатоквартирному будинку повністю зруйновано один під’їзд. Навколо у радіусі двох кілометрів повилітали вікна.

"У Білгород-Дністровському районі внаслідок ракетного удару сталося часткове руйнування дев’ятиповерхового житлового будинку з подальшим загоранням прибудованого до нього магазину на площі близько 20 м кв. Станом на 06:00 загинуло 14 осіб та постраждало 30 осіб (з них 3 дитини). Підрозділами ДСНС з-під завалів врятовано 7 осіб (з них 3 дитини). Роботи тривають", - повідомили у ДСНС.

Схоже на те, що ця атака - мстива реакція росіян на їх вимушений відхід від острова Зміїний. Учора рано-вранці вони вивели свої війська зі Зміїного після масованих ударів ЗСУ за їхніми позиціями на острові.

ОК "Південь" повідомляє, що росіяни вдарили трьома ракетами Х-22. Літаки стратегічної авіації Ту-22 летіли з напрямку Чорного моря. У мережі з’явилась карта імовірного місця, звідки завдавалися ракетні удари по Одеській області.

Читайте также: Російські окупанти, тікаючи з острова Зміїний, самі себе "підсмажили" (фото)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини