xcounter
Calendar Icon

Жертв більшає: на Одещині під завалами 9-поверхівки досі знаходять тіла людей, яких вбила російська авіація

01.07.2022 16:58 (Оновлено 01.07.2022 в 16:58)

До 21 людини зросла кількість загиблих унаслідок російського ракетного удару по смт Сергіївка Одеської області. Про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

"На жаль, в список тих людей, які загинули, зараз додалася ще одна загибла людина. Маємо такий сумний рахунок - 21-а. І дійсно серед цих загиблих є хлопчик 12-ти років. Кількість постраждалих поки не збільшується, і сподіваюся, що і не буде збільшуватися. І можливо, когось ще віднайдуть під цими завалами", - сказав Братчук.

У ДСНС уточнили, що внаслідок ракетного удару по Сергіївці постраждали 38 людей, їх госпіталізовано до лікарні. У багатоповерхівці загинули 17 людей і постраждали 37 (з них 6 дітей), на базі відпочинку загинули 4 людини, ще одна людина постраждала.

"Врятовано 8 осіб, з них 3 дитини (7 осіб - житловий будинок, з них 3 дітей, та 1 особа - база відпочинку). Роботи тривають, на місці події працюють психологи ДСНС", - розповіли у пресслужбі.

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко підписав розпорядження про оголошення 2 липня Днем жалоби в Одеській області для вшанування пам’яті мирних жителів, які загинули в наслідок ракетних ударів, вчинених російською армією в Одеській області.

Відповідно до розпорядження, у цей день, на знак скорботи, за загиблими приспустять Державний прапор на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

Як відомо, сьогодні вночі росіяни вдарили трьома ракетами Х-22 по Одещині. Близько 01:00 ворожі ракети влучили в 9-поверховий житловий будинок та дві бази відпочинку. У багатоквартирному будинку повністю зруйновано один під’їзд. Літаки стратегічної авіації Ту-22 летіли з напрямку Чорного моря.

Как ранее писал FaceNews.ua, Російська авіація розбомбила 9-поверхівку на Одещині, тіла загиблих складають рядами (фото, відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини