xcounter
Calendar Icon

Бояться переслідувань і смертної кари, але не мовчать: у Білорусі почалась тиха антивоєнна акція (фото)

07.07.2022 13:14 (Оновлено 07.07.2022 в 13:14)

Союз матерів в Білорусі розпочав акцію проти війни. Жінки непомітно кладуть іграшки на видні місця, доповнюючи їх письмовими посланнями. Про це повідомляється у Telegram-каналі "Союз матерей".

У Білорусі продовжують переслідувати людей, які виступають проти війни в Україні. Тому організація обрала безпечний спосіб протесту.

"Матері Білорусі проти війни! Щоб показати це, вони кладуть іграшки своїх дітей там, де побачать люди, і пишуть, що вони думають про війну... У Білорусі триває жорстока боротьба з будь-якою незгодою. Тих, хто насмілюється хоч слово сказати проти влади, звільняють, б'ють і навіть можуть засудити до смертної кари. Тому жінки, які зважилися на цю дивовижну акцію, для нас приклад", - йдеться в публікації.

В одному з послань матері зазначили , що війна негативно впливає і на тих, хто вижив. Одна з білоруських матерів запропонувала відправити на війну синів президента Білорусі Олександра Лукашенка.

"Мій маленький слоник, мій улюблений котик, мій синок. Твоя мати не дозволить відібрати твоє життя. Ми проти війни! Нехай під бомби йдуть Лукавого сини", - написала жінка білоруською.

В організації додали, що головне - безпека протестувальників. Там нагадали, що іграшки потрібно залишати непомітно, а фотографії після відправки - одразу видаляти.

Как ранее писал FaceNews.ua, Додаткові штаби оборони і запаси продуктів: Львів готується до можливого нападу з боку Білорусі
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини