xcounter
Calendar Icon

Вибух на складі боєприпасів у Криму: окупанти зупинили всі пасажирські потяги (відео)

16.08.2022 11:20 (Оновлено 16.08.2022 в 11:20)

Близько 6 ранку в селі Травневе Джанкойського району окупованого Криму стався вибух із послідуючою детонацією боєприпасів, пишуть російські РИА Новости. За даними Міноборони Росії, стався спалах на території майданчика тимчасового зберігання БК у військовій частині.

Так званий "голова Криму" Сергій Аксьонов каже, що серйозно постраждалих немає, а поранених лише двоє. При цьому окупанти оточили п'ятикілометрову територію навколо епіцентру вибухів, а людей, які проживають поряд зі складом, виселяють. Із Травневого евакуйовано близько 2 тисяч жителів, евакуація триває.

Також повідомляється, що внаслідок розльоту боєприпасів пошкоджено залізничне полотно в районі Джанкоя. Маршрути поїздів до Криму будуть скорочені - вони зупинятимуться під Феодосією, далі по півострову людей повезуть автобусами. Як відомо, Росія перекидала по залізниці в Джанкої свою військову техніку на південь України.

Спершу російські ЗМІ повідомили, що у Джанкої горить трансформаторна підстанція. Проте коли у мережі з’явились відео самого моменту вибуху та "фейерверки", які розлітаються далеко вусібіч, стало очевидно, що вибухає саме склад із боєприпасами. Сам трансформатор горить в іншому місці.

Відео моменту вибуху складу БК під Джанкоєм

У соцмережах жартують, що хтось "знову покурив", сталось "кричуще порушення техніки безпеки і головотяпство", "зійшов благодатний вогонь", "нічого надзвичайного - перегрівся і загорівся трансформатор".

Як раніше писав FaceNews.ua, Літній сезон в окупованому Криму добіг кінця: Україна тролить росіян, а РФ панікує через вибухи на авіабазі (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини