xcounter
Calendar Icon

Війна може піти за найстрашнішим сценарієм, – розслідувач ​Христо ​Грозєв зробив прогноз

Існують ризики швидкого зміщення з поста російського президента Володимира Путіна. Але в такому випадку владу можуть захопити прихильники ведення великої війни, так звані "яструби". Про це в ефірі FREEDOM розповів розслідувач Bellingcat Христо Грозєв.

За його словами, наразі у Путіна немає стратегії просування окупаційних військ.

"Йому щодня доводиться її переписувати ... Йому доводиться безпосередньо працювати з польовими командирами", - пояснює ситуацію на фронті Грозєв.

Він вважає кращим варіантом, якщо Путін втратить владу повільно.

"Найстрашніший сценарій – коли саме "крило" "яструбів" (захопить, - Ред.) політичну владу... Є ризик, що крило, яке вважає, що потрібно повну мобілізацію робити, візьмуть цю владу – це найгірший варіант для всього світу", - зазначив Грозєв.

Про активізацію "яструбів" в оточенні Путіна свідчить безкарна критика дій головнокомандувача в соцмережах рашистськими блогерами.

"Подивіться на підвищення сміливості цього крила. Вони ж говорять через своїх спікерів, в тому числі Гіркіна, вони починають все більше відкрито критикувати Путіна, вони все більше говорять, що треба бомбити і Захід, а не тільки "центр прийняття рішень". Вони продовжують писати, вони на волі – значить, у них є "дах". Я вважаю, що це досить небезпечний сценарій", – зазначив Грозєв.

Відповідаючи на питання, чи є наступник у Путіна, журналіст припустив, що на посаді президента може себе бачити перший заступник голови ГРУ Володимир Алєксєєв.

Читайте також: Росіяни після атаки на штаб ЧФ у Севастополі вимагають "закрити" Крим (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини