xcounter
Calendar Icon

"Укрпошта" запустила голосування за найкращий ескіз новорічної марки (фото)

Голова правління "Укрпошти" Ігор Смілянський анонсував нове голосування, щоб обрати ескіз майбутньої поштової марки на новорічну та різдвяну тематику. Усі бажаючі можуть обрати одного із п'яти кандидатів до 8:00 4 листопада 2022 року.

Віддати свій голос за дизайн марки пропонують на офіційних сторінках у соціальних мережах "Укрпошти" або в Telegram-каналі @igorsmelyansky. Директор національного оператора поштового зв'язку просить усіх бути чемними, тому голосувати один раз чи максимум двічі.

"Як виявляється, наші найпопулярніші марки — ті, за які голосують більшість наших громадян і ті, які щось передбачають. Тому наступна марка має бути успішною, бо Новий рік точно наступить після її випуску. І ми всі впевнені, що він буде переможним", - пише Смілянський.

За словами голови "Укрпошти", у нього є свій фаворит серед кандидатів на кращий ескіз новорічної марки, але його "улюбленці" мовляв ніколи так і не ставали марками, а зараз кожний дизайн "заслуговує на овації". Всі малюнки показують інтерпретацію українського Нового року та Різдва в умовах війни, що триває.

Смілянський додав, що марка має вийти у грудні цього року та нагадати усьому світу про події, які відбуваються в Україні щодня.

Читайте також: Український пошук Google має стати справді українським
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини