xcounter
Calendar Icon

Приголомшливі результати під час війни: "Ліси України" отримали 1,6 мільярда чистого прибутку

Реформа лісової галузі, яка за перше півріччя дала зростання на 100% рентабельності й чистого прибутку, потребує подальшої трансформації. Подробиці про реформу у своєму Telegram пише народний депутат Одександр Качура.

"Чистий дохід підприємства (ДП "Ліси України", - Ред.) зріс із 795 млн грн до 1,6 млрд грн. Іншими словами, попри окрему критику запроваджена Юрієм Болоховецем (в. о. генерального директора ДП "Ліси України", - Ред.) та його командою управлінська модель дала значне зростання галузі", - розповів деталі нардеп.

Він наголосив, що створення робочих місць та додаткові надходження до бюджету вкрай необхідні зараз для підтримки Збройних Сил, які героїчно відвойовують кожен метр нашої землі: "Під час війни державний бюджет не має втрачати жодної копійки!".

"У парламенті я представляю Сумщину. Наш регіон підтримує продовження реформи – я спілкувався про це з головами громад, місцевими депутатами. Люди на місцях розуміють важливість трансформації лісової галузі. Єдині вимоги – збереження податків у місцеві бюджети, робочих місць та покращення догляду за лісами. Ці запобіжники обов’язково мають бути у законопроекті, який президент доручив розробити уряду", - зазначив Качура.
Читайте також: НСК «Олімпійський» досі не може приймати чемпіонати з багатоборств чи легкої атлетики: у Жана Беленюка запропонували реформу
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини