xcounter
Calendar Icon

Найкраща голкіперка у світі попросила задонатити на квиток на Чемпіонат світу, бо Мінспорту "голе й босе"

Голкіперка жіночої збірної України з пляжного футболу Анастасія Терех вимушена зараз просити в українців фінансової підтримки, аби взяти участь у Чемпіонаті світу з текболу.

Виявилось, що Міністерство молоді та спорту на чолі з Вадимом Гутцайтом не в змозі забезпечити квитки для українських титулованих спортсменів, які виборюють передові місця на змаганнях по всьому світу, і завдяки яким майорить національний прапор України. Тож це чергове питання про "примарну" корупцію у Мінспорту, адже гроші на забезпечення збірних виділяються.

На свій день народження 8 жовтня Анастасія Терех, яку організатори Міжконтинентального кубку чемпіонів з пляжного футболу-2023 визнали найкращою голкіперкою у світі, попросила донатити їй на квиток до Таїланду. Там спортсменка, яка також грає у складі нашої збірної з текболу, має представити Україну на Чемпіонаті світу з текболу. Зазначимо, що гроші потрібні не лише на сам квиток на Чемпіонат й назад додому, а й на проживання.

Судячи з того, що спортсменці довелось відкрити збір, проблему фінансування проігнорували також і Українська Асоціація Футболу, і Асоціація пляжного футболу України.

Як раніше писав FaceNews.ua, Президент НОК Гутцайт зайняв проросійську позицію і почув у відповідь: "Це політичне бл*дство", "Мерзенна душонка"
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини