xcounter
Calendar Icon

ХАМАС влаштував теракт в Єрусалимі, де на автобусній зупинці розстріляли людей (відео)

30.11.2023 15:40 (Оновлено 30.11.2023 в 15:40)

ХАМАС взяв на себе відповідальність за сьогоднішній вранішній теракт на автобусній зупинці в Єрусалимі. Двоє чоловіків, озброєних автоматом М-16 та пістолетом, відкрили вогонь по мирних жителях. У результаті загинули 3 особи, 12 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Як відомо, близько 7:40 ранку двоє озброєних палестинців вийшли з автомобіля біля головного в'їзду до столиці Ізраїлю та відкрили вогонь по людям. Троє ізраїльтян загинули, ще шестеро отримали поранення, двоє з них у тяжкому стані. Про це повідомляє The Times of Israel. Двох бойовиків палестинського угруповання ХАМАС застрелили на місці події.

Вбиті жертви ідентифіковані як Лівія Дікман (24 роки), суддя-равин Елімелех Вассерман (73 роки) і Ханна Іферган (60 років).

Поліція повідомила, що двоє солдатів, які не були на службі, і озброєний цивільний у цьому районі відкрили вогонь у відповідь, убивши двох терористів.

Нападниками назвали братів Мурада Намра (38 років) і Ібрагіма Намра (30 років) із району Сур Бахер у Східному Єрусалимі. Вони були членами ХАМАС і раніше були ув'язнені за терористичну діяльність.

На кадрах видно, що терористи були озброєні автоматом М-16 і пістолетом. Під час огляду автомобіля поліцейські виявили велику кількість боєприпасів.

Додамо, що теракт стався в той час, коли перемир’я між Ізраїлем і ХАМАС у секторі Газа трималося шостий день.

Читайте також: "Будуть теракти, будуть бомбити": військовий експерт про громадянську війну у Росії
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини