xcounter
Calendar Icon

Польські фермери повністю перекрили рух вантажівок на чотирьох напрямках: кордон заблокований

На кордоні польські фермери повністю перекрили рух вантажівок з України до Польщі за напрямками пунктів пропуску "Шегині", "Ягодин", "Угринів" та "Устилуг". Про це розповів представник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

"Станом на сьогодні блокування здійснюється на п'яти пунктах пропуску. Наразі польські протестувальники взагалі не пропускають вантажівки у бік Польщі, у напрямку пунктів пропуску "Шегині", "Ягодин", "Угринів" та "Устилуг", – сказав він.

Вкрай малу кількість автомобілів польські фермери пропускають у напрямку пунктів пропуску "Ягодин" та "Шегині" з Польщі до України – за минулу добу це 50 та 30 відповідно.

За словами Демченка, станом на ранок вівторка на цих п'яти напрямках у чергах на території Польщі загалом перебувають 1500 вантажівок, найбільше – навпроти пункту пропуску "Ягодин".

Спікер нагадав, що в ніч на 9 березня польські фермери припинили блокування у напрямку пункту пропуску "Корчева-Краковець", проте це, швидше за все, тимчасово, адже з 13 березня польські фермери планують відновити протест. Черга на цьому напрямку станом на ранок становить близько 500 вантажівок.

Легкові авто та автобуси скрізь вільно перетинають кордон, для цієї категорії транспорту по той бік кордону рух не обмежується, додав Демченко.

Читайте також: Кулеба про протести на кордоні з Польщею: Російський чобіт може прийти і до них
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини