xcounter
Calendar Icon

"Нас очікує пекельний квітень": військовий оглядач дав невтішний прогноз для України

24.03.2024 13:50 (Оновлено 24.03.2024 в 13:50)

Військовий оглядач Денис Попович вважає, що російські окупанти продовжать масштабні ракетні обстріли території України в найближчий місяць.

"Запас ракет у росіян є. Вони його зробили, накопичили, коли 44 дні не було обстрілів. Зараз ми повторюємо ситуацію минулого року, коли так само був велика перерва, перед травнем, потім був пекельний травень. У мене зараз є всі підстави думати про те, що нас очікує пекельний квітень через накопичену кількість ракет", - зазначив Попович в ефірі Radio NV.

За його словами, він буде радий, якщо помиляється, Однак одразу ж експерт застерігає, що "перший раз — випадковість, другий раз — співпадіння, а третій — вже система".

Нагадаємо, що уранці 21 березня росіяни завдали масового ракетного удару, обравши головною ціллю українську столицю. Для удару було задіяно 31 ракету: дві балістичні - "Іскандер-М" та "Кинджал" і 29 типу Х-101/Х-555.

Уранці 22 березня РФ запустила 151 повітряну ціль, атакувавши енергооб'єкти України. Одна влучила по Дніпровській ГЕС.

У ніч проти 24 березня російські окупанти знову завдали удару. Вони атакували Україну 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із 14 літаків стратегічної авіації Ту-95МС (район пусків Енгельс, РФ) та 28-ма ударними БпЛА типу Shahed (райони пусків Приморсько-Ахтарськ, РФ, мис Чауда, Крим). Над Києвом та в районі столиці уразили десяток російських ракет.

Читайте також: "Україна втратить більше територій": директор ЦРУ описав два сценарії війни до кінця 2024 року
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини