xcounter
Calendar Icon

Помер відомий спортсмен і актор Орентал Джеймс Сімпсон

На 76-му році життя помер Орентал Джеймс Сімпсон, колишній гравець американського футболу НФЛ і актор, звинувачений і виправданий у подвійному вбивстві. Про його смерть повідомили рідні в соцмережі Х.

Джей Джей Сімпсон був видатним гравцем американського футболу. У 1985 році його занесли до Зали Слави професійного американського футболу.

Після закінчення спортивної кар'єри Сімпсон став актором. Одним із найбільш пам'ятних фільмів за участю Сімпсона став "Голий пістолет".

У 1990-х Сімпсона звинувачували у вбивстві колишньої дружини та її коханця. У 1995 році кримінальний суд виправдав спортсмена.

Актора в суді захищав Роберт Кардаш'ян, батько Кім Кардаш'ян, і Сімпсону вдалося уникнути смертної кари. Але через півтора року цивільний суд визнав його провину і зобов'язав його виплатити 33,5 млн доларів сім'ям убитих.

У 2008 році Сімпсона визнали винним у збройному пограбуванні та викраденні людей і засудили до 33 років.

У віці 61 року він був заарештований і відбув термін у 9 років у в'язниці на півночі Невади, де працював, зокрема, прибиральником спортзалу, а 2017-го його помилували, і він вийшов на свободу.

Фото: соцмережі

Читайте також: Загинув на фронті колишній тренер паралімпійської збірної України з кульової стрільби Валентин Дондіков
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини