xcounter
Calendar Icon

Дезертири та викрадачі зброї: з’явились нові подробиці про військослужбовців, які вбили поліцейського (відео)

22.04.2024 16:19 (Оновлено 22.04.2024 в 16:23)

ДБР повідомило про підозру двом чоловікам, які причетні до розстрілу поліцейських на Вінниччині. Державне бюро розслідувань підозрює їх у дезертирстві зі зброєю. Крім того, перевіряється інформація щодо викрадення підозрюваними вибухівки та зброї з підрозділу їх військової частини. Водночас розслідуванням вбивства правоохоронця у Вінницькій області займається Національна поліція.

За інформацією слідства, 19 квітня батько та син самовільно покинули військову частину в Одеській області. Також вони викрали табельний пістолет, який був закріплений за одним з них.

Як раніше писав FaceNews.ua, "Відкрийте ящики": копа на Вінничині розстріляли військові із загадковим вантажем у багажнику (відео моменту)
"Надалі, близько 2 години ночі 20 квітня у Вінницькій області, фігуранти поцілили у правоохоронців та втекли з місця події. Правоохоронці затримали їх 21 квітня 2024 року в селі Липецьке Подільського району Одещини. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу їм у вигляді тримання під вартою", - повідомили у ДБР.

Розслідування за ст. 348 (вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу) проводить Національна поліція України.

Працівники ДБР повідомили затриманим про підозру у дезертирстві зі зброєю, здійснену в умовах воєнного стану (за ч. 4 ст. 408 КК України).

Процесуальне керівництво здійснює Одеська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Читайте також: "Відкрийте ящики в багажнику": копа на Вінничині розстріляли військові, які везли загадковий вантаж (відео моменту)

Читайте також: Вбивців поліцейського затримали в Одеській області. Названі мотиви і наміри нападників (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини