xcounter
Calendar Icon

Директор КП розтратив 24 млн грн на будівництві Подільського мосту Києва

Слідчими поліції здійснюється досудове розслідування за фактом ряду корупційних злочинів, вчинених під час будівництва Подільського мостового переходу.

Директору генпідрядної організації КП "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" повідомлено про підозру за двома статтями КК України за 24 млн грн збитків на будівництві Подільського мосту в Києві.

Перебуваючи у змові з іншими учасниками злочинної схеми, директор вніс завідомо неправдиві відомості до актів виконаних будівельних робіт, у яких на понад 24 мільйони гривень завищив вартість оренди окремої будівельної техніки

Службовцю повідомлено про підозру за двома статтями КК України - за ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (Розтрата бюджетних коштів).

Санкція статей передбачає до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. На рахунки генпідрядної організації накладено арешт.

В поліції нагадали, що заступнику директору КП "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва", який підписав надані йому недостовірні документи, було повідомлено про підозру раніше та наразі обвинувальний акт скеровано до суду.

Досудове розслідування щодо інших учасників злочинної схеми наразі триває.

Як повідомляв FaceNews.ua, Заволодіння майном аеропорту "Одеса": колишньому меру Одеси повідомили про нову підозру
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини