xcounter
Calendar Icon

IPHONE SE - кращий 4-дюймовий смартфон 2016 року

Американська корпорація Apple на презентації 21 березня 2016 року офіційно представила незвичайну новинку - iPhone SE, який має зовнішність всесвітньо відомих «п'ятірок» та найпотужнішу начинку останнього, дев'ятого покоління (iOS9). До цього всі свої дев’ять моделей пристроїв компанія анонсувала щорічно восени. Десятої ж новинкою, не чекаючи, компанія вирішила порадувати своїх прихильників позачергово, у розпал весни. Саме тому новинку і назвали Special Edition (SE) – спеціальна версія, вказуючи на те, що екстрений анонс.

iPhone SE розроблений для тих користувачів, яким не потрібен великий c 4.7-дюймовий iPhone 6S і, тим більше, 5,5"- iPhone 6S Plus. За оцінками самих Apple таких - десятки мільйонів по всьому світу: тільки за минулий рік було реалізовано близько 30 млн. 4-х-дюймових iPhone 5s. Цінник ж на смартфон стартують з $399 за модель с 16 ГБ пам’яті і це в Америці. Ознайомитися ж з актуальними цінами на APPLE IPHONE SE 16GB в Україні можна на сторінці http://price.ua/apple/apple_iphone_se_16gb/catc52m1218127.html

Добре знайомий, класичний дизайн

iPhone SE виглядає так само, як iPhone 5s, представлений у 2013 році, ті ж параметри та матеріали, єдина помітна різниця: зрізи на гранях корпусу мають теж матове покриття. Крім того, до трьох добре знайомих забарвлень інженери додали ще й «рожеве золото».

Розміри смартфона також аналогічні попереднім моделям і складають 123,8х58,6х7,6мм, а маса - 113 гр. Завдяки цьому смартфон гарно лежить у руці, а великий палець легко дотягується до верхньої частини екрану. Саме тому ергономічність пристрою дійсно на висоті.

Найважливіше – всередині!

Якщо зовнішніх змін практично нема, то над внутрішнім «залізом» iPhone SE попрацювали як слід. Смартфон оснащений топовим процесором А9 від iPhone 6s, працюючим на частоті 1,8 ГГц, сопроцесором M9 та 2 Гб оперативної пам'яті , що дозволяє спритній iOS 9.3 працювати на ньому надзвичайно швидко. Вистроєної пам’яті може бути 16 чи 64 Гб.

Таким чином, новинка вдвічі потужніша від добре знайомого 5s, а якщо взяти до уваги графічну підсистему, то зараз між ними триразова різниця на користь iPhone SE.

Ємність акумулятора збільшили, а завдяки більш сучасним технологіям iPhone SE працює набагато довше, ніж iPhone 5s.

Камера

Основна камера iSight - 12-мегапіксельна, також вона володіє підтримкою 4К - відео, двокольоровим спалахом і функцією «Live Photos», яка дозволяє знімати короткі 3-х-секундні ролики. Також смартфон отримав нову систему фокусування Focus Pixels, яка допомагає швидко захоплювати об'єкти в кадрі. Фронтальна HD-камера зі спалахом Retina Flash дозволяє не тільки з комфортом спілкуватися, використовуючи відеозв’язок, але й робити якісні автопортрети. Таким чином, iPhone SE - найпродуктивніший 4-х-дюймовий смартфон, доступний сьогодні у продажу. І хоча він не вирізняється унікальним дизайном, проте його функціональність знаходиться на рівні iPhone 6s. У підсумку виходить дійсно приваблива пропозиція для тих, хто хоче iPhone з екраном 4 дюйми. Можна, звичайно, зауважити, що iPhone SE не несе собою нічого нового, але це не зовсім так. Напевне, в Apple просто заощадили на розробці нового корпусу та дизайну, що дозволяє покупцям також заощадити, адже цінник iPhone SE значно менший, ніж iPhone 6s.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини