xcounter
Calendar Icon

Яка є робота для студентів в Києві? Як поводити себе під час співбесіди, на що звертають увагу роботодавці?

Багато студентів шукають тимчасову або постійну роботу в Києві, щоб мати додаткові гроші на життя, розваги, подорожі та інші позитивні моменти юнацького життя. Робота для студентів в Києві сконцентрована переважно у сфері обслуговування, також постійним попитом користуються робочі спеціальності, особливо при наявності у молоді фахових професійних навиків. Шо хочуть роботодавці при прийомі на роботу? Роботодавці ставлять перед студентами наступні вимоги: - бажання навчатися та постійно опановувати нові навики, які потрібні для виконання професійних обов’язків. Молодь дуже швидко навчається, ця якість цінується роботодавцями; - вміння працювати у колективі, знаходити спільну мову з колегами; - позитивний погляд на життя, вміння долати труднощі та різноманітні негаразди;

- охайний зовнішній вигляд, вміння слідкувати за собою, щоб відповідати своїй роботі. Переваги для студентів

Робота під час навчального року, або на канікулах, позволить студентам отримати наступні переваги:

- гнучкий графік роботи, який дає можливість суміщати роботу і навчання;

- досвід роботи у колективі, багато компаній пропонують своїм працівникам різноманітні корпоративні вечірки, подорожі, зустрічі для спілкування; - професійний досвід, якщо з’явиться можливість влаштуватися на роботу за своєю фаховою спеціальністю; - деякі спеціальні переваги – наприклад, безкоштовне харчування, можливість купити товари зі знижкою, безкоштовне відвідування різноманітних концертів, фестивалів, тематичних вечірок – якщо робота пов’язана з організацією таких заходів.

Як себе поводити в процесі співбесіди? Для багатьох молодих людей роки навчання у вищому навчальному закладі – це той період, коли студенти шукають свою першу роботу. Перший досвід у працевлаштуванні викликає деяке хвилювання, особливо під час співбесіди з роботодавцем. В процесі співбесіди найвищі шанси на працевлаштування мають ті молоді люди, які: - вміють швидко, точно та з гумором відповісти на запитання роботодавця; - бажають опановувати нові навички, що необхідні для виконання роботи; - готові працювати понад норму, щоб заробити більше грошей; - вміють і люблять багато спілкуватися. Знайти роботу студентам в Києві не так важко, у столиці сконцентровано багато закладів сфери обслуговування, ділових центрів та офісів. Керівництво цих закладів приймає на роботу студенті взавдяки їх молодості, завзятості та енергійності. Знайти роботу у Києві набагато простіше завдяки сайту Rabota.ua.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини