xcounter
Calendar Icon

Як зробити трек для машинок правильно

17.07.2018 10:52 (Оновлено 17.07.2018 в 10:55)

Ваша дитина любить гратися вдома з міні-копіями справжніх машин? Аби урізноманітнити розвагу і надати їй більшої реалістичності, радимо вам облаштувати гоночний трек. Як це правильно зробити, розкажуть експерти магазину «Будинок Іграшок».

трек для машинок

Трек — це дорога для перегонів іграшкових моделей машинок. Ви можете збудувати її на декілька рівнів, із перешкодами і різкими поворотами, аби гра стала ще більш захоплюючою. Є декілька способів створити дорогу для перегонів у себе вдома. Найпростіший з них — придбати трек для машинок. Такі варіанти представлені у багатьох відомих брендів, наприклад, Hot Wheels, Robocar Poli і Mattel. Найчастіше в комплекті представлені ще й декілька машинок, аби одразу ж розпочати гру після покупки. Яскраві моделі приваблюють зовнішнім виглядом і функціональністю. Виготовлені переважно з якісного пластику, вони складаються з десятків і навіть сотень деталей, аби зробити дорогу довшою і більш заплутаною. Аби правильно зібрати трек після покупки, зверніться до інструкції або перегляньте відеоогляди дороги в інтернеті. Там ви побачите, як з’єднати між собою однорідні та різнорідні деталі для повної картини. Новинка останніх років — флуоресцентні треки, виготовлені з якісних матеріалів. Вони світяться в темноті і відрізняються приємним зовнішнім виглядом при світлі. Обирайте набори, що складаються понад із 200 деталей. Аби надати шляху перешкод, підкладіть під трек кубики чи інші підручні засоби.

Якщо ви не хочете витрачати кошти на магазинні автотреки, зробіть їх самотужки. Для цього можна застосувати навіть рештки будматеріалів після ремонту. Найкраще для цього згодиться кабелегон шириною 40 мм. Зніміть з нього кришку, що буде слугувати треком, і складіть повноцінну дорогу. Еластичний матеріал допоможе легко побудувати вигнутий шлях для перегонів, а бортики не дадуть машинці вилетіти за межі. У мережі представлені навіть майстер-класи зі створення треку із звичайнісіньких коробок для піци. Потім за бажанням їх можна пофарбувати в різні кольори. Трішки фантазії та оснащення — і ви отримаєте екстремальну дорогу для перегонів іграшкових автомобілів. Якщо ваша дитина захоплюється продукцією ЛЕГО, запропонуйте їй зібрати гараж, стоянку та позначки старту та фінішу з різнобарвних кубиків власноруч. Така гра урізноманітнить дозвілля і надасть нові можливості для розвитку дитини.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини