xcounter
Calendar Icon

Де подивитись новий фільм у Києві

01.09.2018 14:42 (Оновлено 01.09.2018 в 14:46)

Перегляд цікавого фільму самостійно або в компанії друзів – один з популярних способів проведення часу. Сучасний кінематограф, український і закордонний, пропонує фільми різних жанрів, на будь-який смак, що в деяких випадках істотно ускладнює прийняття рішення. Зробити правильний вибір набагато простіше, якщо місцем перегляду кіно обрати кінотеатр.

Сучасні кінотеатри Києва – це обладнані і оснащені всім необхідним зали для перегляду художніх фільмів, мультфільмів та інших видів кінопродукції. Одним з найбільш популярних серед киян і гостей столиці України є кінотеатр Planetkino в Києві. Ознайомитися з його афішею можно на офиційному сайті.

Переваги кінотеатрів

Незважаючи на можливість подивитися новинку кінематографа по інтернету кінотеатри продовжують користуватися популярністю у кіноманів. Відвідування такого закладу – це можливість не тільки познайомитися з новинками кіно, але і відмінний варіант проведення часу.

Затишний комфортабельний зал з оригінальним інтер'єром, відмінна акустика і висока якість відеоряду, кондиційоване повітря і можливість насолодитися прохолодою навіть у самий задушливий вечір – далеко не повний перелік переваг, які дає відвідування кінотеатру. Не варто забувати також про атмосферу закладу і загальне емоційне тло, завдяки якому глядачі переживають те, що відбувається на екрані більш гостро.

Відвідувачі кінотеатру можуть без проблем обрати відповідний фільм з урахуванням особистих побажань і смаків, після чого забронювати квиток на певний час. При бажанні можна відразу купити квиток на вечір на зручні місця.

подивитись новий фільм у Києві

Як обрати фільм для перегляду

Перш ніж обрати фільм для перегляду, слід уважно вивчити афішу кінотеатру. При виборі слід врахувати:

  • жанр (комедія, екшн, пригоди, детектив і ін.);
  • тривалість сеансу;
  • час показу;
  • вартість квитка.

Також слід обрати формат показу фільму. Кінотеатр Planetkino пропонує перегляд кінострічок у форматах 3Д, 4DX. Перш ніж купити квиток, слід ознайомитися з правилами перегляду фільмів, зокрема у форматі 4DX. Перегляд кінострічок за новітньою технологією в форматі 4DX заборонений маленьким дітям, літнім людям, вагітним жінкам та ін.

При виборі фільму можна скористатися сайтами в інтернеті, які надають повну інформацію про новинки, або порадами друзів. У любому випадку ви можете добре провести свій вильний час з друзями чи коханою людиною.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини