xcounter
Calendar Icon

«ЕКОтрансформація-2019» – премія-визнання для екологічно відповідальних компаній

21.10.2019 16:36 (Оновлено 21.10.2019 в 16:40)

Проект «ЕКОтрансформація-2019» продовжує шукати та обирати кращі ініціативи компаній, спрямовані на покращення довкілля, відповідальне ставлення до навколишнього середовища та розвиток екокультури в Україні. Такі ініціативи мають право бути гідно оціненими, будь то відмова від екологічно брудних технологій або ж раціональне використання природних ресурсів.

Премія - визнання «ЕКОтрансформація» – це незалежна нагорода, яка вручається представникам бізнесу і держави за кращі екологічні проекти. Вона покликана дати можливість відповідальному бізнесу розповісти про свої досягнення та поширити свій позитивний досвід. Ми прагнемо, аби якомога більше компаній замислювалися про навколишнє середовище та впроваджували екотехнології на виробництві, сприяли підвищенню екологічної безпеки.

В останні роки питання дбайливого ставлення до навколишнього середовища набувають все більшого значення в усьому світі. Сьогодні бізнес розуміє, що за «зеленою» економікою майбутнє. Компанії, перш за все, розвивають енергоефективні проекти та «зелені» інвестиції, спрямовані на раціональне використання природних ресурсів та охорону навколишнього середовища. Відповідність екологічним вимогам підвищує конкурентоспроможність компаній, зміцнює репутацію, викликає додатковий інтерес з боку споживачів та збільшує їх вартість.

Організатори премії «ЕКОтрансформація» запрошують представників бізнесу і держави показати свої екорішення всій Україні!

Претендентами на почесну нагороду можуть стати:

  • менеджери природоохоронної діяльності підприємств, які впроваджують «зелені» технології та раціонально поводяться з природними ресурсами, використовують екологічно чисті джерела енергії, виробляють екологічно чисту та безпечну продукцію;
  • лідери міст чи громад, що активно сприяють «зеленій» модернізації виробництва в регіонах, засновники екостартапів та лідери інноваційних програм з енергоефективності та енергозбереження.

ЕКОтрансформація-2019

Долучайтеся до проекту та отримайте заслужену винагороду!

16 грудня 2019 року на офіційній церемонії в столичному готелі Premier Palace Hotel почесні премії отримають ті, хто визнаний спільнотою професіоналів стейкхолдером зелених змін.

Щорічна церемонія нагородження кращих екологічних проектів відбудеться уже вдруге в Україні.

Організатор проекту – ECOBUSINESS GROUP, за підтримки Професійної асоціації екологів України (PAEU).

Більше про проект - http://media-pro.com.ua/ecoaward/

З питань участі:

Анна Приступа

тел. (099) 370-4227, (096) 740-3028

email: [email protected]

З інформаційної співпраці:

Тетяна Нестеренко

тел. (063) 789-02-72

email: [email protected]

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини